Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Εορτασμός για τα 50 χρόνια του Tekwon Do και σεμινάριο στην Πρέβεζα

Εορτασμός για τα 50 χρόνια του Tekwon Do και σεμινάριο στην Πρέβεζα

0
tkwnd2

tkwnd2

Ενημέρωση από τον σύλλογο “Ευκλέας” Λευκάδας.

Α.Γ.Α. TAEKWON DO EΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Οι σύλλογοι ΕΥΚΛΕΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ , ΒΟΝΙΤΣΑΣ , ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΛΟΥΡΟΥ, ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ ΑΡΤΑΣ γιορτασαν τα πεντηκοστά όγδοα γεννέθλια του TAEKWON DO από το έτος ίδρυσής του με τη διοργάνωση μιας κοινής προπόνησης- σεμιναρίου το οποίοι διεξήχθη στο κλειστο γυμναστήριο της Βόνιτσας την 14/04/2013 και ώρα 11:00.

Στην ανωτέρω εκδήλωση συμμετείχαν περίπου στους 140 αθλητές όλών των ηλικιών και όλων των ζωνών από αρχάριους μέχρι και εκπαιδευτές δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση. Οι συμμετέχοντες εξασκήθηκαν σε θεμελιώδεις τεχνικές, tull και στο αγωνιστικό taekwon do πέρνοντας μια μκρή γεύση από το μεγάλο διεθνές σεμινάριο που θα ακολουθήσει στην Πρέβεζα την 26-27 Απριλίου 2013 με τον γιο του ιδρυτή του TAEKWON DO CHOI CHUNG HWA και τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την 28η Απριλίου.

Ο Ευκλέας Λευκάδας συμμετείχε με 25 μέλη του εκ των οποίων όλοι θα λάβουν μέρος στο επερχόμενο διεθνές τουρνουά και στο σεμινάριο.
Με εκτίμηση το Δ.Σ του συλλόγου.

tkwnd1

tkwnd3

tkwnd4

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΚΑΛΛΙΓΟΝΙ, ΚΑΡΑΒΕΛΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ JET OIL.)
ΠΛΗΡΟΦ. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ. 6937369299

 


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΕΚΒΟΝ ΝΤΟ CHOI JUNG HWA

Η όμορφη πόλη της Πρέβεζας θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει ίσως το μεγαλύτερο όνομα του ITF TAEKWONDO, τον υιό του Ιδρυτή της πολεμικής τέχνης και προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του TAEKWONDO Grand Master Choi Jung Hwa στα πλαίσια σεμιναρίου και αγώνων από τις 24 έως 29 Απριλίου. Ο Grand Master θα διεξάγει σεμινάριο την Παρασκευή και το Σάββατο (26-27 Απριλίου) και θα παραβρεθεί στο ανοιχτό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του στις 28 Απριλίου στην Πρέβεζα. Το υπόψη σεμινάριο και τουρνουά διεξάγεται απο το Α.Γ.Σ. TAEKWONDO ΕΥΚΛΕΑ Πρέβεζας.

Ο Grand Master Choi Jung Hwa γεννήθηκε το 1954 και θα έλεγε κανείς ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο ΤΑΕΚWONDO αφού ο πατέρας του και πρώτος προπονητής του είναι αυτός που δημιούργησε την τέχνη. Μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2003, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ITF τον ανακύρηξε ομόφωνα Πρόεδρο προκειμένου να συνεχίσει το έργο του πατέρα του. Ο Grand Master δέχτηκε με ταπεινότητα την μεγάλη αυτή ευθήνη και μέχρι στιγμής έχει δικαιώσει τους πάντες με το έργο του. Είναι ένας άνθρωπος προσιτός σε όλους, ο οποίος εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για το
καλό του TAEKWONDO.

Η προπόνηση με το συγκεκριμένο Grand Master μόνο θετικά έχει να αποκομίσει για τους αθλητές του TAEKWONDO καθώς θα παρουσιαστούν τεχνικές-κλειδιά, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν ολόπλευρα στο TAEKWONDO.

pano semin choi ok

sima choii

 

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη τριών αλλοδαπών για ζωοκλοπές
Επόμενο άρθροΗ Λευκάδα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Let’s Do It