Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Αιτήσεις για τους σταθμούς μέχρι 1/7/2016, εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης

Αιτήσεις για τους σταθμούς μέχρι 1/7/2016, εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης

0

nip (724x1024)

Θέμα: «Καθιέρωση και εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης για τις εγγραφές στους Σταθμούς του Δήμου Λευκάδας, περιόδου 2016-2017»

Στη συνεδρίασή του, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, με την αριθμ. 29/2016 Απόφασή του το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δήμου Λευκάδας επαναβεβαίωσε το σύστημα μοριοδότησης για τις εγγραφές στους σταθμούς του Δήμου Λευκάδας  και για την περίοδο 2016-2017.

Με το σύστημα μοριοδότησης διασφαλίζεται η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στον τρόπο κατάταξης και επιλογής των αιτήσεων και αποφεύγεται κάθε πιθανότητα αδικίας ή αλλοίωσης του κοινωνικού χαρακτήρα του θεσμού των Δημοτικών Σταθμών.

Η επιλογή των παιδιών που θα εγγραφούν την περίοδο 2016-2017 στους Σταθμούς του Δήμου Λευκάδας, θα γίνει με κριτήρια βάσει μορίων που θα υπολογίζονται σύμφωνα με την κοινωνική, οικονομική και εργασιακή κατάσταση της οικογένειας.

Η τελική πρόταση, η οποία διαμορφώθηκε έπειτα από διαλογική συζήτηση στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου για το έτος 2016-2017  και ψηφίστηκε ομόφωνα είναι η εξής:

ΠΙΚΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017

  • Αίτηση Εγγραφών έχουν δικαίωμα να καταθέσουν ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΤΕΣ  ή ΚΑΤΟΙΚΟΙ του Δήμου Λευκάδας.

Προηγούνται οι ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ παιδιών που ήδη φιλοξενούνται στους Σταθμούς. Δεν θα θεωρούνται ως επανεγγραφές νήπια και βρέφη τα οποία έχουν διαγραφεί από τους Σταθμούς πριν τη λήξη της σχολικής περιόδου 2015-2016».

kk1

kk2

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα υπολογίζεται το τεκμαρτό εισόδημα σε περίπτωση  που αυτό είναι υψηλότερο του πραγματικού. Θα γίνεται δεκτή μόνο η δήλωση φορολογίας εισοδήματος (Ε1) φορολογικού έτους 2015 και το αντίστοιχο εκκαθαριστικό σημείωμα, τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν μαζί με την αίτηση και στις ημερομηνίες που έχουν καθοριστεί.  

kk3

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην τελική κατάταξη και σε περίπτωση ισοψηφίας θα συνεκτιμάται η δήλωση ακίνητης περιουσίας.

Τα τελικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά από επεξεργασία των στοιχείων των αιτήσεων και των μορίων που καθιερώνονται μέσα από το ειδικό πρόγραμμα με το οποίο  έχει εφοδιασθεί ο Δήμος Λευκάδας.                                     

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ

ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΜονή Κηπίνας-Καλαρρύτες-Συρράκο Ιωαννίνων με τον ΕΟΣ Πρέβεζας
Επόμενο άρθρο14ο Preveza Jazz Festival – 3 ξεχωριστές μέρες