Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Λευκάδα

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Λευκάδα

0

antarsya

ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

// ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ  

//ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ε Ε

//ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ  

Βαδιζουμε στις εκλογές της 20 Σεπτέμβρη με ένα βασικό ερώτημα:

Μεσα απο ποιό δρόμο μπορούμε να ξηλώσουμε παλιά και νέα μνημόνια, να δυναμώσουμε την αντίσταση ενάντια σε όποια κυβέρνηση προκύψει από τις κάλπες και επιχειρήσει να τα εφαρμόσει.

Στις 25 γενάρη, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέκτησε την κυβερνητική εξουσία με την υπόσχεση ότι θα καταργήσει τα μνημόνια μέσα στην ευρωζώνη. Οτι θα κάνει φιλολαίκή πολιτικήχωρίς  ρήξη  με τους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες, αντίθετα σε οφελός  τους.

Εξι μήνες διαπραγματεύσεις και η μεγάλη μάχη του δημοψηφίσματος μας έδειξαν ότι ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ Ε.Ε. ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Οτι δύο δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας:

Απο τη μια, ο δρόμος της βαρβαρότητας των μνημονίων, της ανεργίας, της διαρκούς επιτροπείας. Εϊναι ο δρόμος της ΕΕ, των επιχειρηματικών ομίλων, των τραπεζιτών και όλου του σάπιου πολιτικού συστήματος, που εκβίαζε για τα ΝΑΙ.

Από την άλλη, ο δρόμος της ρήξης με ΕΕ, ΔΝΤ και τον καπιταλιστικό μονόδρομο. Ειναι  ο δρόμος  των εργαζόμενων, της νεολαίας, της φτωχολογιάς  που ψήφισε μαζικά ΟΧΙ.

ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟΜΑΣ «ΟΧΙ» ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Οι καταγγελίες του Α. Τσίπρα για τον  παλιό πολιτικό  κόσμο  και οι υποσχέσεις ότι θα αμβλύνει τις πιο αντιλαικές πλευρές του μνημονίου δεν πείθουν κανέναν.

Το εργατικό λαικό κίνημα, που με τους αγώνες του έδιωξε τους Σαμαροβενιζέλους, και οι λαικές δυνάμεις που πάλεψαν για το περήφανο ΟΧΙ, θα δώσουν τη μάχη για να μην μετατραπεί η πίκρα και η οργή σε απογοήτευση και αποχή, αλλά σε νέα αντίσταση και μια αριστερά που δεν θα υποταχθεί.

Στις εκλογές παλεύουμε :

//Να βγει αποδυναμωμένο το στρατόπεδο  του νέου Μνημονίου. Να καταδικαστούν αποφασιστικά όλα τα μνημονιακά κόμματα [ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ] και οι φασίστες της «Χρυσης Αυγης»

Να γίνει πιο δυνατό το ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Να ενισχυθεί η αριστερά της ανατροπής, του αγώνα κατά της ΕΕ,της αντικαπιταλιστικής προοπτικής. Να ενισχυθεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΒΡΕΤΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Κωνσταντίνου

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Θεοδώρου

ΧΟΡΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Κωνσταντίνου

Προηγούμενο άρθροΕΟΣ Πρέβεζας: Συνέλευση για τη σύνταξη προγράμματος εξορμήσεων έτους 2016
Επόμενο άρθροΤο θέμα συγχώνευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας στο Δημοτικό Συμβούλιο