Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λευκάδας με το “Ποτάμι” o Άγγελος Ροντογιάννης

Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λευκάδας με το “Ποτάμι” o Άγγελος Ροντογιάννης

0

to-potami

Αγαπητοί Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες,
Το δίλημμα σ’ αυτές τις εκλογές είναι ένα:

Συνεχίζουμε με το παρελθόν που χρεοκόπησε ή με μια καινούργια Ελλάδα;

Συνεχίζουμε τη πορεία της Ελλάδας με το ξεπερασμένο παλαιοκομματικό συμφέρον, την αλληλοκατηγορία των κομμάτων, τη διαφθορά στη Δημοσία Διοίκηση, τους κομματικούς στρατούς  και το ποιο σημαντικό το διχασμό  των Ελλήνων;

Εμείς στο Ποτάμι λέμε:

Θέλουμε την Ελλάδα των αλλαγών ή την Ελλάδα της στασιμότητας και του κλαψουρίσματος. Την Ελλάδα των συνταξιούχων της πολιτικής ή με τις νέες δυνάμεις της κοινωνίας. Την Ελλάδα της μιζέριας και του γκρίζου για τη  γενιά την ερχόμενη ή την Ελλάδα της δημιουργίας, της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας.

Θέλουμε την Ελλάδα δυνατή και χωρίς δανεικά και αφέντες, παραγωγική, προοδευτική, εξωστρεφής. Μια Ελλάδα των αξιών που θα κυριαρχεί το γενικό καλό και όχι το ατομικό συμφέρον, μια  Ελλάδα όπου θα επικρατούν οι άξιοι με τις γνώσεις και την εμπειρία τους  και όχι με το μοναδικό κριτήριο την κομματική τους ταυτότητα.

Λευκαδίτες και Λευκαδίτισσες,

Η κρίση είναι η ευκαιρία για τη μεγάλη αλλαγή. Από εμάς εξαρτάται, από ένα κίνημα όπως το Ποτάμι, που δε θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, που δεν έρχεται να βολέψει τα δικά του παιδιά γιατί δεν έχει δικά του παιδιά. Το  κίνημα είναι εδώ  για να επιβάλλει αλλαγές  προς όφελος των πολλών, είναι εδώ γιατί κάποιοι πρέπει να συγκρουσθούν με τον λαϊκισμό, το σαράκι του ελληνισμού.

Είμαστε εδώ για να  συνεργαστούμε με όποιον ή όποιους επιβάλει το εθνικό συμφέρον.

Δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη.

 

Με εκτίμηση,

Άγγελος Ροντογιάννης

Υπ. Βουλευτής ΠΟΤΑΜΙ Ν. Λευκάδας


Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκε στη Λευκάδα στις 2 Απριλίου 1980.Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής ΑΤΕΙ Ηπείρου και διπλωματούχος MSc Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Παράλληλα με τις σχολικές και ακαδημαϊκές σπουδές παρακολούθησε και ολοκλήρωσε μαθήματα μουσικής: Ανώτερα Θεωρητικά (Αρμονία, Αντίστιξη, Φυγή), πτυχίο Ακορντεόν, δίπλωμα Ευφωνίου. Υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς στο σώμα Διαβιβάσεων με ειδικότητα Τυφεκιοφόρος – Μουσικός. Από το  2004 έως και σήμερα έχει εργαστεί ως ωρομίσθιος καθηγητής σε όλες τις βαθμίδες τις δημόσιας εκπαίδευσης (Α/θμια, Β/θμια, Γ/θμια) και σε προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων, ένταξης αλλοδαπών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Εργάστηκε και  συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα (ΟΤΕ Εργαστήρια Νέων Τεχνολογιών & Υπηρεσιών Μαρούσι – Αθήνα, ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων). Έχει λάβει μέρος σε διάφορα συνέδρια (επιστημονικά, επιμορφωτικά, περιβαλλοντικά, πολιτιστικά, κοινωνικού ενδιαφέροντος) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Υπήρξε  μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Λευκάδας και είναι μέλος σε συλλογικά όργανα (ΕΠΥ, ΕΤΠΕ, ΠΕΚΑΠ, ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ).

Από το 2006 ζει και εργάζεται μόνιμα στη Λευκάδα ως καθηγητής Πληροφορικής με αναγνωρισμένη 2η ειδικότητα Μουσικός από το Υ.ΠΑΙ.Θ. σε διάφορες θέσεις (ΚΕΠΛΗΝΕΤ  Λευκάδας, ΓΕΛ Νυδριού, ΙΕΚ). Από το 2012 υπηρετεί με οργανική θέση στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας. Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Γερμανικών Αμαλία Πλασκασοβίτη και έχουν αποκτήσει 2 κόρες.

Προηγούμενο άρθροΠενθεί η ομάδα volley των Ελπίδων
Επόμενο άρθροΗχόχρωμα Τσιτσάνη από τον «Στησίχορο»