Αρχική Ειδήσεις Κηδεύεται την Παρασκευή στην Ιεράπετρα Κρήτης η Μαρία Χιωτάκη

Κηδεύεται την Παρασκευή στην Ιεράπετρα Κρήτης η Μαρία Χιωτάκη

0

Η είδηση του θανάτου της Διευθύντριας του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Λευκάδας Μαρίας Χιωτάκη έχει συγκλονίσει την Λευκάδα. Οι συνάδελφοι, οι φίλοι και η οικογένειά της δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε τόσο αιφνίδια και πρόωρα από τη ζωή.

Η 46χρονη μαθηματικός βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς που την αναζητούσαν, στο σπίτι που προσφάτως είχε ενοικιάσει στην Πρέβεζα, όπου παρακολουθούσε με μεγάλη προσήλωση και αγάπη τα απογευματινά μαθήματα του Τμήματος Φωτογραφίας του ΙΕΚ Πρέβεζας. Σε λίγες μέρες θα ξεκινούσε το δεύτερο έτος των σπουδών της. Παράλληλα, προσφάτως είχε αναλάβει την Διεύθυνση του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Λευκάδας.

Το Ράδιο Λασίθι επικοινώνησε με την μητέρα της, η οποία δήλωσε ότι η κόρη της δεν έπασχε από κάποια ασθένεια, ενώ η ίδια ενημερώθηκε χθες το πρωί αρχικά για την εξαφάνισή της και στη συνέχεια έμαθε τα δυσάρεστα από τους αστυνομικούς που έκαναν την έρευνα. Αυτή τη στιγμή η σωρός της βρίσκεται σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, ενώ η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή το πρωί στην Ιεράπετρα.

*Η φωτογραφία του άρθρου είναι της Μαρίας Χιωτάκη

Προηγούμενο άρθροΑκόμη καλύτερη τουριστική χρονιά το 2018 για τα Ιόνια Νησιά
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Λευκάδας