Αρχική Top Stories Κώστας Δρακονταειδής: Τέλος η ανομία στην παραλία “Πόρτο Κατσίκι”

Κώστας Δρακονταειδής: Τέλος η ανομία στην παραλία “Πόρτο Κατσίκι”

0

Ενημέρωση για το Πόρτο Κατσίκι έκανε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 12-06-2017 ο δήμαρχος Κών/νος Δρακονταειδής, λέγοντας ότι διαχρονικά υπήρχαν πολύ σοβαρά προβλήματα που δεν άρμοζαν ως εικόνα για την Λευκάδα, καθώς υπήρχαν προβλήματα ανομίας-αισθητικής και άλλα πολλά.

«Η Δημοτική αρχή είναι στην ευχάριστη θέση να πει ότι μετά από τις αποφάσεις που έχουν παρθεί, δημοπρατήθηκαν οι καντίνες, ολοκληρώθηκαν, μισθώθηκαν και έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν, λέγοντας ότι είναι άψογα αισθητικά.

Επίσης έγιναν παρεμβάσεις σε όλη την περιοχή, στα κιόσκια, τα κάγκελα, επιδιορθώσεις στις τουαλέτες, με την ευθύνη καθαρισμού να ανήκει σε όσους έχουν μισθώσει τις καντίνες, ενώ την Παρασκευή που μας πέρασε ολοκληρώθηκε η παρέμβαση των ασφαλτοστρώσεων, καθώς στο έργο των Εγκρεμνών μια δαπάνη 150.000 αφορούσε το δρόμο στο Πόρτο Κατσίκι, ενώ ανέφερε ότι είχε γίνει ο διαγωνισμός για το Parking, επομένως η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν.»

Όπως είπε ο δήμαρχος, πρόκειται για μια δύσκολη περιοχή, καθώς δέχεται πλήθος κόσμου, ενώ εκκρεμούν κάποιες μικροπαρεμβάσεις.
Στις 20 του μήνα δημοπρατούνται θέσεις μίσθωσης ομπρελών στο μπροστινό τμήμα της παραλίας, ώστε να εκλείψει και το κυνηγητό, να μπαίνουν παράνομα ομπρέλες.

Τέλος, ο κύριος Δρακονταειδής αναφέρθηκε και σε εικόνα που αναπαράγεται σε συγκεκριμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δυστυχώς Λευκαδίτικα, τα οποία ενώ σιωπούσαν τα τελευταία χρόνια, ξαφνικά ανακάλυψαν ότι υπάρχει πρόβλημα στο Πόρτο-Κατσίκι τώρα που το πρόβλημα διορθώθηκε, καλώντας τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου να επισκεφτούν την περιοχή και να κρίνουν τα ίδια.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΠρέβεζα: Απόπειρα δολοφονίας 27χρονης με σκεπάρνι-Συνελήφθη ο σύζυγός της
Επόμενο άρθροΦΕΛ: Επίδειξη μαθητών των μουσικών σχολών και συναυλία της Μπαντίνας