Αρχική Ειδήσεις Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «ΚαλλιγώνιοςΔρόμος 2022» – Βίντεο από...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «ΚαλλιγώνιοςΔρόμος 2022» – Βίντεο από τον αγώνα

0

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «ΚαλλιγώνιοςΔρόμος 2022» –  
Βίντεο από τον αγώνα

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο «Καλλιγώνιος Δρόμος 2022», η πρώτη δρομική συνάντηση που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Καλλιγωνίου σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδος.

Οι δύο διαδρομές των 9χλμ. και των 16χλμ. έδωσαν την ευκαιρία στους δρομείς μας

ν’ ανακαλύψουν την ιστορική σημασία του τόπου μας και ν’ απολαύσουν την φυσική ομορφιά της ευρύτερης περιοχής του Καλλιγωνίου.

Το τσουχτερό κρύο δε πτόησε τους 280 συμμετέχοντες οι οποίοι προέρχονταν από Λευκάδα αλλά και από άλλες περιοχές όπως η Βόνιτσα, το Αγρίνιο, την Πάτρα, τα Ιωάννινα κ.α.

Πριν τον έναυσμα του αγώνα τελέστηκε Αγιασμός από τον π. Παναγιώτη, εφημέριο της Αγίας Τριάδας, της εκκλησίας του χωριού μας, και ακολούθησε το ζεστό καλωσόρισμα της προέδρου του συλλόγου μας κας Έφης Γεωργάκη, ενώ παρουσία του βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιου Καββαδά, ο δήμαρχος Λευκάδας κος Χαράλαμπος Καλός σήμανε την εκκίνηση και οι δρομείς ξεχύθηκαν μπροστά.

Για την υποστήριξη των δρομέων δεκάδες εθελοντές είχαν λάβει θέσεις από νωρίς στα προκαθορισμένα σημεία της διαδρομής, καθοδηγώντας και εμψυχώνοντας τους συνεχώς.

Στους τρείς σταθμοί ανεφοδιασμού προσφέρονταν νερό, ηλεκτρολύτες, ξηροί καρποί, σοκολάτα, κλπ, προκειμένου οι δρομείς να μπορούν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν μέχρι τον τερματισμό.

Ένα πανέμορφο μετάλλιο περίμενε κάθε δρομέα που έφτανε στον τερματισμό, καθώς και μια χάρτινη σακούλα με το λογότυπο του συλλόγου και την ηλεκτρονική διεύθυνση του αγώνα μας, η οποία περιείχε τοπικά προϊόντα.

Επίσης ένας μπουφές γεμάτος γλυκά και αλμυρά εδέσματα, εκ των οποίων τα περισσότερα είχαν φτιάξει οι κυρίες του χωριού μας, καθώς αναψυκτικά και καφές ήταν εκεί για όλους.

Για την επιτυχημένη διοργάνωση του «ΚαλλιγώνιουΔρόμου 2022» αξίζουν θερμές ευχαριστίες στους αστυνομικούς και τον Διοικητή κ. Επαμεινώνδα Κατωπόδη της Τροχαίας Λευκάδας, οι οποίοι διευκόλυναν τους δρομείς όσο και τους διερχόμενους οδηγούς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια όλων.

Ευχαριστίες αξίζουν και στην Πυροσβεστική Λευκάδας, που υποστήριξε την διοργάνωση μας.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν και στους δεκάδες εθελοντές μας οι οποίοι παρέμειναν στις θέσεις τους παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, φέρνοντας εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, κάθε αρμοδιότητα που ο κάθε ένας εξ αυτών είχε αναλάβει.  Ευχαριστούμε δε και τα μέλη της ομάδας μοτοσυκλετών Biker Brothers οι οποίοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα βρίσκονταν σε καίρια σημεία των διαδρομών καθοδηγώντας τους συμμετέχοντες.

Άξιοι αναφοράς είναι επίσης και οι επαγγελματίες και οι τοπικές επιχειρήσεις που στήριξαν ποικιλοτρόπως τον «Καλλιγώνιο Δρόμο 2022»:

ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΟΠΡΙΑ

ΑΦΟΙ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ

Θ. Σ.ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΣΑΝΤΑΣ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

ΝΗΡΙΚΟΣ ΠΙΤΣΑΡΙΑ

VARKO

LA PIAZZA CAFE

KAPPA IMPORTS

CLEAN MART

Σ’ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ

IL SAPORE

ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ CATERING

ΓΛΕΝΗΣ ΜΑΝΑΒΙΚΟ

ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΛΥΒΑ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ PROFI

TYPO CENTER

Ευχαριστούμε, τα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ που προώθησαν και στήριξαν την προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο της ομάδας «Φωτοκύτταρο» κ. Ηλία Καββαδά, και τον επαγγελματία φωτογράφο κ. Νίκο Ζαμπέλη για την φωτογραφική κάλυψη. Υπενθυμίζουμε πως στο κατάστημα «Studio Flash» του κ. Ζαμπέλη, μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε φωτογραφίες σας από τον αγώνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στον κ. Νίκο Καββαδά ο οποίος ανέλαβε και έφερε εις πέρας με επιτυχία την πληροφοριακή  υποστήριξη της διοργάνωσης.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επίτευξη της διοργάνωσης και συγκεκριμένα τους κ.κ. Κώστα Ζακυνθινό, Γιάννη Φραγκούλη, Αντώνη Μιλιώτη και Θεοφύλακτο Κατωπόδη, οι οποίοι αφιερώθηκαν ψυχή τε και σώματι, προκειμένου η δρομική συνάντηση μας να γίνει πραγματικότητα.

Το βίντεο του αγώνα, μπορείτε να το δείτε εδώ: https://youtu.be/W55bFhsm2pM

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 26 Μαρτίου2023

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. του
Μορφωτικού Συλλόγου
Καλλιγωνίου

 

Προηγούμενο άρθροΠ.Ε. Λευκάδας: Νέα ασφαλτικά έργα στο Μεγανήσι ύψους 120.000 ευρώ – ‘Πράσινο φως’ από το Περιφερειακό Συμβούλιο
Επόμενο άρθροΣε απόλυτα οικογενειακό κλίμα κόπηκε η πίτα της ομάδας του ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ