Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Σε απόλυτα οικογενειακό κλίμα κόπηκε η πίτα της ομάδας του ΠΑΣ...

Σε απόλυτα οικογενειακό κλίμα κόπηκε η πίτα της ομάδας του ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ

0

Η κάθε Κυριακή του Πρωταθλήματος είναι γιορτή για τον ΣΥΒΡΟ. Χθες ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου η αντίπαλη ομάδα ΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο μας. Οι παίκτες όμως δεν το έβαλαν κάτω και έτσι χωριστήκανε σε δύο ομάδες μεταξύ τους και έγινε οικογενειακό διπλό. Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι παίκτες, φίλοι-μέλη της ομάδας μαζευτήκανε στην πλατεία του χωριού ( ΣΥΒΡΟΣ ) όπου ακολούθησε η κοπή της πίτας καθώς και τραπέζι. Στο τραπέζι συζητηθήκανε αθλητικά θέματα για την παρούσα σεζόν και πλάνα για την επομένη αθλητική σεζόν.Ένα από τα φλέγοντα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η κατασκευή του γηπέδου με συνθετικό χλοοτάπητα.

Ως διοίκηση της ομάδας δώσαμε όλες τις διευκρινίσεις και την ενημέρωση που έχουμε για αυτό το μείζον θέμα στους παίκτες , στους φίλους-μέλη της ομάδας καθώς και στους κατοίκους του χωριού ότι ο κ. Δήμαρχος (Χαράλαμπος Καλός) μας έχει δώσει υπόσχεση ότι σε έξι μήνες θα έχει τελειώσει την εξυγίανση και την εγκατάσταση των απαραίτητων στο γήπεδο έτσι ώστε άμεσα ο κ. Αντιπεριφερειάρχης (Κτενάς Αντρέας) να έχει κάνει την αγορά και να τοποθετήσει το συνθετικό χλοοτάπητα.

Αναμένουν λοιπόν από τις εμπλεκόμενες αρμόδιες υπηρεσίες την τήρηση του χρονοδιαγράμματος με τα όσα έχουν υποσχεθεί για την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου ώστε η ομάδα μας να ξεκινήσει με νέα όνειρα και φιλοδοξίες την ερχόμενη σεζόν!

Με εκτίμηση,

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ

ΠΑΣ

Προηγούμενο άρθροΜε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «ΚαλλιγώνιοςΔρόμος 2022» – Βίντεο από τον αγώνα
Επόμενο άρθροΕγκαίνια Έκθεσης & Βράβευση Μαθητών 12ου Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας Νομού Λευκάδας  με Θέμα : «Άνθρωπος και Θάλασσα»