Αρχική Ειδήσεις Ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς εκπροσώπησε τη Ν.Δ. στο συνέδριο των ΑΝΕΛ

Ο Βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς εκπροσώπησε τη Ν.Δ. στο συνέδριο των ΑΝΕΛ

0

15133876_1855905157978658_634978630_o

Ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς εκπροσώπησε τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη στο 3ο συνέδριο των ΑΝΕΛ.

Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Καββαδάς τόνισε πως «είναι χρήσιμο και σημαντικό όλα τα πολιτικά κόμματα, τα κύτταρα της δημοκρατίας μας, να προχωρούν σε διαδικασίες εσωτερικής ανασύνταξης και αναδιοργάνωσης και να προχωρούν τακτικά σε διαδικασίες αξιολόγησης και αναθεώρησης των πολιτικών τους επιλογών με βάση το ρεαλισμό και την πραγματικότητα».

Ο κ. Καββαδάς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι με πολλούς από τους παρόντες στο συνέδριο κατά το παρελθόν «έχουμε συναντηθεί στον ίδιο πολιτικό φορέα τον οποίο σήμερα εκπροσωπώ στο συνέδριό σας», υπογραμμίζοντας τη διαφωνία της Ν.Δ στην επιλογή συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην πολιτική όλοι κάνουν τις επιλογές τους και μέσα από αυτές κρίνουν και κρίνονται αναλόγως» σημείωσε ο κ. Καββαδάς, επισημαίνοντας ότι πέραν των διαφωνιών είναι καλό «να θυμόμαστε ότι είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, πολίτες της ίδιας χώρας» και ότι πρέπει όλοι «πρωτίστως να ενδιαφερόμαστε για την ευημερία της Ελλάδας και των πολιτών της».

Προηγούμενο άρθροΓενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας
Επόμενο άρθροΔιΕΕξοδος: Ανακοίνωση για την επίσκεψη Ομπάμα και το Πολυτεχνείο