Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός O ξεριζωμός του ΠΑΣ Μεγανησίου

O ξεριζωμός του ΠΑΣ Μεγανησίου

0

mixalhs-kontogiorghs

Διώχνουν τον Π.Α.Σ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ από το σπίτι του. Έτσι αποφάνθηκε η Δημοτική αρχή του νησιού με κύριο εκφραστή της απόφασης τον Δήμαρχο του Μεγανησίου τον κ. Δάγλα. Αλήθεια κύριε Δήμαρχε πάιρνοντας την απόφαση αυτή σκεφτήκατε πόση ζημιά ανεπανόρθωτη έχετε κάνει στον χώρο του αθλητισμού του νησιού;

Ρωτήσατε τον κόσμο του νησιού, τη νεολαία και προπάντων τα μικρά πιτσιρίκια που νοσταλγούσαν να φορέσουν τη φανέλα του Π.Α.Σ αντιπροσωπεύοντας με τον δικό τους τρόπο τον τόπο που μεγάλωσαν παραέξω. Ρωτήσατε να μάθετε ότι το γήπεδο για να φτιαχτεί κάποιοι άνθρωποι με την ιδιότητα την δική σας πήραν πρωτοβουλία και δημιούργησαν το γήπεδο και τις γύρω εγκαταστάσεις με οικονομικό κόστος στερώντας από το εισόδημα τους σε καιρούς δύσκολους, μπαίνοντας μπροστά δίνοντας το παρόν στο γήπεδο, στις συνελεύσεις, εξυπηρετώντας την ομάδα με το λεωφορείο και το σκάφος στις μετακινήσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια ήταν αρωγός και η πρώην δημοτική αρχή και όχι αποφασίζουμε και διατάζουμε να γκρεμιστούν τα αποδυτήρια και κάνοντας το γήπεδο πάρκινγκ. Τουλάχιστον ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΗ ΤΟ ΧΑΛΑΣ. Αναρωτιόμαστε τα δικά σας παιδιά, οι φίλοι σας ,οι συγγενείς κάνουν αθλητισμό στη μεγάλη πόλη που ζείτε; Τα δικά μας παιδιά τι έιναι; Παιδιά ενός κατώτερου Θεού, δεν έχουν το δικαίωμα στον τόπο τους να αθλούνται;
Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός κ.Δήμαρχε είναι οι πρεσβευτές του νησιού του κάθε τόπου,γεννάνε ωράματα,ανάμεικτα συναισθήματα και πλάθουν χαρακτήρες,δίνουν κίνητρα για τη ζωή,να μάθουν τα παιδιά το ευ αγωνίζεσθαι και να παλεύουν στη κοινωνία. Κ.Δάγλα να ξέρετε ότι η υπομονή έχει τα όρια της. Ξεκαθαρίστε άμεσα το τοπίο με το γήπεδο του νησιού και αντικαταστήσετε άμεσα τα αποδυτήρια που γκρεμίσατε.

Πάρτε πρωτοβουλία να λυθεί το ζήτημα παίρνοντας γενναίες αποφάσεις έστω και την τελευταία στιγμή. Να ξέρετε και να γνωρίζετε ότι αθλητισμός δεν γίνεται σε παιδικές χαρές,μικρές αλάνες και με εκδηλώσεις για τα μάτια του κόσμου.Ο αθλητισμός γίνεται σε μεγάλα στάδια.

Κάνετε μια βόλτα σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα της Λευκάδας και δείτε τι χώροι υπάρχουν και τι προσπάθειες κάνουν οι αρχές του τόπου για τον αθλητισμό και εσείς αντί να ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ,ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ κάνοντας τους ανθρώπους του νησιού ΤΣΙΓΚΑΝΟΥΣ, ΜΙΖΕΡΟΥΣ να παρακαλάνε να βρούνε στέγη με κίνδυνο τη ζωή τους από τις καιρικές συνθήκες και αιμοραγώντας η τσέπη τους από το μεγάλο κόστος μετακίνησης.

Να ξέρετε ότι ο Π.Α.Σ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ αντιπροσωπεύει τον λαό του νησιού έχοντας ιστορία και μια δυναμική τεράστια με επιρροή στα δρόμενα του νησιού. Ο σύλλογος ΥΠΑΡΧΕΙ από καταξιωμένους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν δημιουργώντας υψηλό επίπεδο σύγχρονου αθλητισμού με απαιτήσεις.

Κ.Δάγλα κάνετε την υπέρβαση από σήμερα παίρνοντας μια σειρά πρωτοβουλιών και μην ΚΡΥΒΕΣΤΕ. Καλέστε το Δ.Σ του Π.Α.Σ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ και τον κόσμο του σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο με θέμα <<ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ Π.Α.Σ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ>>. Να είστε σίγουρος ότι στην προσπάθεια αυτή θα μας βρείτε δίπλα σας και όχι απέναντι σας, διαφορετικά ο Π.Α.Σ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ και ο κόσμος του θα σας βγάλει κόκκινη κάρτα από το νησί.

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγούμενο άρθροΣχέδιο κανονισμού λειτουργίας λαϊκών αγορών
Επόμενο άρθροΗ Shaya επιλέγει και πάλι Λευκάδα για τις διακοπές της!