Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Πρόκριση στα πέναλτι για τον Πανλευκάδιο με ήρωα τον Τρανουλίδη

Πρόκριση στα πέναλτι για τον Πανλευκάδιο με ήρωα τον Τρανουλίδη

0

imit3

Στη…ψυχοβγαλτική διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε ημιτελικός ανάμεσα στον Πανλευκάδιο και τον ΠΣ Πρέβεζα, με την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη να παίρνει την πρόκριση για το μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες Πανλευκαδιος και ΠΣ Πρέβεζα, έμειναν στο 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση του αγώνα, κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα», όπου εκεί οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι και, επικρατώντας με 4-3, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό. Στο 78΄ ο Άρης Παληογιάννης με πλασέ εκανε το 0-1 για την Πρέβεζα, και στο 88΄ ο Μπάλη με απευθείας φάουλ έκανε το 1-1. Στο 115΄ ο Ορφανός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κότση.

Ήρωας για τον Πανλευκάδιο ήταν ο τερματοφύλακας Νίκος Τρανουλίδης, ο οποίος στη διαδικασία των πέναλτι, και κάνοντας δύο αποκρούσεις έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Θρίαμβο Λούρου.

imit2

Τα πέναλτι

Μπάλη δοκάρι

Δήμας Θ. απέκρουσε ο Τρανουλίδης

Βλάχος 1-0

Δημουλιάς 1-1

Πετούσης 2-1

Κούτσικος 2-2

Καλογέρης 3-2

Σκαμνέλος Χ. 3-3

Καταγής 4-3

Παληογιάννης απέκρουσε ο Τρανουλίδης

imit1

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος.

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Κούτρα

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Μπάλη, Κωστακιώτης (97΄Κοκόλης Χ.Ζ.), Καταγής, Βλάχος, Φλούδας, Στεριώτης (80΄Φωτεινός), Καλογέρης, Κονιδάρης, Ορφανός, Κοκόλης Χ. Σ.(64΄Πετούσης).

ΠΣ Πρέβεζα (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Κότσης, Πάσχος (58΄Δήμας Θ.), Γιοβάνης, Κοψάρης, Δήμας Χ. (18΄λ.τρ. Σκαμνέλος Δ.), Σκαμνέλος Χ, Τουλκερίδης, Νίκου, Δημουλιάς, Μπασιαδήμας (68΄Παληογιάννης), Κούτσικος.

Πηγή: sportsnow.gr

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο της οικογένειας του εκλιπόντος Διον. Μυλωνά
Επόμενο άρθροΟ Φόβος Άλλαξε Πλευρά! Άρθρο του Γιάννη Γαρύφαλλου