Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συγχαρητήριες επιστολές προς τον Πανλευκάδιο

Συγχαρητήριες επιστολές προς τον Πανλευκάδιο

0
panlefkadios

panlefkadios

Συγχαρητήριες επιστολές του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, του Δήμου Λευκάδας και του Α.Σ. “Νίκη Λευκάδας”.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Πανλευκάδιου για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της απευθείας ανόδου του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου!

Πολλά μπράβο στα παιδιά, στους προπονητές και στη διοίκηση του συλλόγου που μέσα από την σκληρή δουλειά όλη τη χρονιά κατάφεραν να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο!

Η Λευκάδα, με δύο ομάδες πλέον στις Εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου, δείχνει ότι μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό στην ευρύτερη περιοχή. Εύχομαι στον Πανλευκάδιο να έχει μια άκρως ανταγωνιστική πορεία την επόμενη χρονιά στην νέα κατηγορία και να έχει πάντα επιτυχίες!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ


Ο Δήμος Λευκάδας, συγχαίρει θερμώς, τον Πανλευκάδιο για την άνοδο του στην Γ΄Εθνική κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει τις προσπάθειες της διοίκησης, των παικτών και των προπονητών του συλλόγου και ικανοποιεί το φίλαθλο κοινό του Δήμου μας.

Καλή συνέχεια, καλή επιτυχία στους νέους στόχους της ομάδας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας συγχαίρει και δημοσίως τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ Α.Σ-Κ για την άνοδό του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου. Είναι μια ακόμα τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό της Λευκάδας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγαλειώδους πορείας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην σπουδαία πρόκληση της Γ΄ Εθνικής.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΟ Φίλανδρος στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 02/04/2017