Αρχική Ειδήσεις Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πατροπαράδοτης βασιλόπιτας της Ε.Λ.Μ., όλη η Λευκάδα, ήταν...

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πατροπαράδοτης βασιλόπιτας της Ε.Λ.Μ., όλη η Λευκάδα, ήταν εκεί!

0

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ                        

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πατροπαράδοτης βασιλόπιτας της Ε.Λ.Μ., όλη η Λευκάδα, ήταν εκεί!

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023. Τόπος : Αθήνα. Περιοχή : Ομόνοια, Αγίου Κωνσταντίνου 32.  Ξενοδοχείον «Αχίλλειον» , του Λευκαδίτη κ. Πολίτη. Δίπλα στο Εθνικό θέατρο. Κοντά στο εμβληματικό κτίριο του Τσίλερ! Η αίθουσα καλαίσθητη και φιλόξενη! Δωρεά του κ. Πολίτη για την εκδήλωση της Ε.Λ.Μ. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης οι ευγενικοί και ταπεινοί κ. Κώστας Κατηφόρης και Σωτήρης Κάτσενος. Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας, αντίστοιχα. Μαζί τους και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ. Μια σεμνή κι αξιοπρόσεκτη εκδήλωση που συγκέντρωσε όλους τους επίσημους και παράγοντες της Λευκάδας και πλήθος κόσμου.

Την κοπή της πατροπαράδοτης λαδόπιτας ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. κ. Θεόφιλος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, τις ευχές και τα καλά τους λόγια για το έργο της Ε.Λ.Μ., ηΠεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων κα ΡόδηΚράτσαΤσαγκαροπούλου, ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας και Διοικητής του Ο.Γ.Α. Δρ. Ξενοφών Βεργίνης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρώην Υπουργός κ. Απόστολος Κράτσας, ο ΑντιπεριφερειάρχηςΠ.Ε. Λευκάδας κ. Ανδρέας Κτενάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός,

Επίσης, παραβρέθηκαν και τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση Πρόεδροι, Γενικοί Γραμματείς και μέλη αρκετών συλλόγων και σωματείων της Λευκάδας.  

Όλα ήταν άψογα και όμορφα! Μέσα σε μια εγκάρδια και ζεστή ατμόσφαιρα! Μια εξαιρετική εκδήλωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους! Και του χρόνου!

Πηγή «Τα Νέα της Λευκάδας»

Προηγούμενο άρθροΚαλημέρα κύριε Πρόεδρε, Επένδυση στον αγροτικό τομέα
Επόμενο άρθροΔήμος Ιθάκης και τοπική Εκκλησία καλούν σε διάλογο για ένα τραγικά επίκαιρο κοινωνικό πρόβλημα: «Ενδοοικογενειακή βία: Αναφορές στο φαινόμενο – Προτάσεις πρόληψης»