Αρχική Ειδήσεις The Telegraph: Η Λευκάδα στα 25 νησιά της Μεσογείου για οικογενειακές διακοπές

The Telegraph: Η Λευκάδα στα 25 νησιά της Μεσογείου για οικογενειακές διακοπές

0

Το διαδικτυακό περιοδικό The Telegraph, στη στήλη του τη σχετική με ταξίδια και διακοπές, συχνά δημιουργεί θεματικές λίστες – προτάσεις για τους αναγνώστες του. Σε κάμποσες από αυτές έχουμε συναντήσει το νησί μας και κάποιες από τις παραλίες του.

Αυτή τη φορά προτείνει 25 μεσογειακά νησιά που τα θεωρεί ιδανικά για οικογενειακές διακοπές. Το άρθρο τονίζει ότι τα νησιά είναι πρώτα στις προτιμήσεις των οικογενειών σε σχέση με τις ηπειρωτικές ακτές γιατί δίνουν την αίσθηση της απόστασης από τις υποχρεώσεις μεγάλων και μικρών.

Στη λίστα του βρίσκονται νησιά της Γαλλίας, της Ισπανίας της Ιταλίας, της Κροατίας, της Ελλάδας, η Μάλτα και η Κύπρος. Από τα 25, τα δέκα (10), τα περισσότερα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χώρα, βρίσκονται στην Ελλάδα. Πρόκειται για τα εξής: Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη, Νάξο, Αντίπαρο, Ρόδο, Σπέτσες, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Λευκάδα.

Η Λευκάδα προτείνεται για οικογένειες με εφήβους που αγαπούν την ιστιοπλοΐα και γενικά τα θαλάσσια σπορ και αναφέρει τη Βασιλική και το Νυδρί όπου υπάρχουν όλες οι κατάλληλες υποδομές για να χαρούν τα θαλάσσια αθλήματα και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.

Δεν έχετε οι οικογένειες παρά να πάρετε τους εφήβους σας και να δοκιμάσετε!

Δείτε περισσότερα στο golefkas

Προηγούμενο άρθρο1ο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας στην Κατούνα Αιτ/νίας
Επόμενο άρθροΜέτρα ρύθμισης θαλάσσιας κυκλοφορίας και αλιείας για την προστασία των λουόμενων