Αρχική Ειδήσεις Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Λευκάδα που “τίναξε” ο ΓΑΠ στον αέρα

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Λευκάδα που “τίναξε” ο ΓΑΠ στον αέρα

0

pasok

Πιέσεις για υποψηφιότητα στο Νίκο Πεντεσπίτη.

 

Προβληματισμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά με αφορμή το γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε στην δημιουργία νέου κόμματος, καθώς πολλά από τα στελέχη του έχουν διασπαστεί.
Την απογοήτευση του για τις εξελίξεις, μετέφερε στο lefkadatoday.gr ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιάννης Λάζαρης ο οποίος ανέφερε ότι θα είναι υποψήφιος, έπειτα από τιμητική, όπως χαρακτήρισε, πρόταση του κόμματος.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο στην Λευκάδα το ΠΑΣΟΚ είχε συγκροτήσει το οποίο και ανετράπη από τις εξελίξεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lefkadatoday.gr τόσο ο Γραμματέας όσο και η Νομαρχιακή Επιτροπή είχαν προτείνει ως υποψήφιους τους Θοδωρή Γεωργάκη και Σπύρο Λίγδα, οι οποίοι και ήταν υποψήφιοι με την παράταξη του Σπύρου Μαργέλη στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.
Ωστόσο οι δυο τους είχαν αποδεχτεί την πρόταση με τον όρο να μην δημιουργήσει νέο κόμμα ο Γιώργος Παπανδρέου και διασπαστεί η παράταξη, κάτι που έγινε και όλα ανατράπηκαν.

 

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και εκτός από την υποψηφιότητα Λάζαρη που βάζει πλάτη στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους στο ΠΑΣΟΚ, αποκλειστικές μας πληροφορίες θέλουν τόσο η Νομαρχιακή, όσο και η Χαριλάου Τρικούπη να πιέζουν τον Νίκο Πεντεσπίτη να κατέβει υποψήφιος.

 

Ο Νίκος Πεντεσπίτης έχει τα άφθαρτα εκείνα πολιτικά χαρακτηριστικά και σηματοδοτεί την ανανέωση που επιθυμεί το κόμμα, καθώς και την προσέλκυση νέων ψηφοφόρων.
Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την απογοήτευση του που ο Γιώργος Παπανδρέου εγκαταλείπει το κόμμα που τον έκανε πρόεδρο και στην συνέχεια Πρωθυπουργό, δηλώνοντας κατά καιρούς ότι θα τον στήριζε με όλες του τις δυνάμεις εφόσον παρέμενε στο κόμμα.
Ωστόσο στα δύσκολα θεωρεί ότι πρέπει να βάλει πλάτη στο ΠΑΣΟΚ, ενώ αναμένεται άμεσα να λάβει την απόφαση να κατέβει υποψήφιος σε μια όπως όλα δείχνουν δύσκολη μάχη για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ

Προηγούμενο άρθροΕκπληκτικό: Τι θα συνέβαινε εάν άλλοι πλανήτες έπαιρναν τη θέση της Σελήνης
Επόμενο άρθροΟ μικρός ναός της Ανάληψης στον Πόρο