Αρχική Top Stories Αργυρό βραβείο απέσπασε η πρόταση του Επιμελητηρίου Λευκάδας για το brand name...

Αργυρό βραβείο απέσπασε η πρόταση του Επιμελητηρίου Λευκάδας για το brand name της Λευκάδας

0

Μεγάλη βράβευση για τη Λευκάδα και το Επιμελητήριο Λευκάδος πριν λίγες ώρες από τα Travel Awards 2017.

To brand name που το Επιμελητήριο Λευκάδας πρότεινε και παρουσίασε στις 11 Μαρτίου 2017 πήρε το αργυρό βραβείο στο μεγάλο αυτό θεσμό που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αναδεικνύοντας καλές πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες στον κλάδο του τουρισμού.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 στο Athenaum Inter Continental με παρουσιαστές τη Τζένη Μελιτά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Το σύνθημα της φετινής τελετής ήταν “Έχετε κάτι να μοιραστείτε;” Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ήταν η Μάγια Τσόκλη, ενώ ανάμεσα στα μέλη της επιτροπής συγκαταλέγονται ανάμεσα σε άλλους και ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Τσεκλένης. Την επιτροπή συμπλήρωναν επίσης ειδικοί σε επιμέρους τομείς αξιολόγησης όπως οι: Νατάσσα Αντωνοπούλου, Κώστας Βογιατζής, Χρύσα Κακιώρη, Michel Massadakis, Μιχάλης Μωραΐτης, Γιώργος Πίττας και Δρ. Μαριάννα Σιγάλα.

Στην τέταρτη αυτή διοργάνωση, η υποβολή υποψηφιοτήτων αυξήθηκε κατά 24%, ενώ έντονος υπήρξε ο ανταγωνισμός σε νέες και ανανεωμένες κατηγορίες βράβευσης όπως: Destination Branding, Guest Experience και Tourist Attraction. Τα Tourism Awards διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κέρδισε το αργυρό βραβείο για την πρόταση του για  το brand name της Λευκάδας συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ανάδειξη του νησιού και στην επανατοποθέτηση του στον διεθνή τουριστικό χάρτη. To βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του Επμελητηρίου κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης και ο κος Γιάννης Μιχαηλίδης της Η&Τ Destination consulting.

Δείτε το βίντεο από την απονομή του βραβείου.

Πηγή: Go Lefkas

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του Γυμνασίου Βασιλικής στην Δράση “Ερατοσθένης 2017”
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση τροφίμων για “το Χαμόγελο του Παιδιού” στο ΚΔΑΠ Ανακτορίου