Αρχική Ειδήσεις Τουρισμος Όλα έτοιμα για την Τουριστική Έκθεση “Philoxenia 2013”

Όλα έτοιμα για την Τουριστική Έκθεση “Philoxenia 2013”

0
philoxenia13-tetarti2

philoxenia13-tetarti2

Δυναμική η παρουσία της Λευκάδας στην έκθεση.

Ανοίγει αύριο τις πύλες της η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της χώρας μας “Philoxenia 2013” στην Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή δεκάδων τουριστικών προορισμών και μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Την Λευκάδα θα εκπροσωπήσουν η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας με τα προωθητικά έντυπα α) Απέραντη Γαλήνη β) Θρησκευτικοί Προορισμοί γ) Περιπατητικές Διαδρομές), ο Δήμος Λευκάδας με το έντυπο “Λευκάδα όλο το χρόνο”, ο εκδοτικός οίκος Fagotto Books με το έντυπο “Destination Lefkada”, που θα συστεγαθούν στο τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Για μια ακόμα φορά δυναμική θα είναι η παρουσία της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας που στεγάζεται σε δικό της περίπτερο και θα διανείμει στους επισκέπτες ενημερωτικό υλικό για το νησί μας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό event για το μεσημέρι του Σαββάτου!

Για το τέλος αφήσαμε την παρθενική συμμετοχή στην “Philoxenia 2013” του Συλλόγου Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, ο οποίος μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την ίδρυση του κατάφερε να φέρει την μέχρι πρότινος αφανής Νικιάνα στο προσκήνιο, μέσα από τις συντονισμένες προσπάθειες των μελών του και ειδικά του Προέδρου κ. Αντώνη Μανωλίτση. Τον Σύλλογο Επαγγελματιών θα εκπροσωπήσει μέλος του ΔΣ που θα διανείμει στο κοινό τον νεοεκδοθέντα χάρτη της περιοχής με χρήσιμα στοιχεία της Νικιάνας και καταχωρήσεις επιχειρήσεων του χωριού.

Εντύπωση μας προκάλεσε η απουσία του Μεγανησίου, αφού τουλάχιστον απόψε δεν εντοπίσαμε κανένα τουριστικό έντυπο του Δήμου Μεγανησίου ή κάποιου άλλου φορέα του νησιού. Οι μόνες αναφορές στο νησί είναι στον γενικό τίτλο του περιπτέρου, δύο φωτογραφίες και μια πολύ μικρή αναφορά στο έντυπο του Δήμου Λευκάδας.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΑπίστευτη περιγραφή σπίκερ στα γκολ του Κρ. Ρονάλντο
Επόμενο άρθροΙσόπαλοι 2 – 2 αναδείχθηκαν Α.Ο. Αγ. Πέτρου και ΠΑΣ Μεγανησίου