Αρχική Ειδήσεις Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρό το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί

Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρό το ζευγάρι που είχε εξαφανιστεί

0

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του ζευγαριού στη Λευκάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του lefkadapress.gr εντοπίστηκε νωρίς το πρωί το ΙΧ τους σε χαράδρα με τους επιβάτες να είναι νεκροί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η τελευταία επικοινωνία του ζευγαριού ήταν με μελισσοκόμο από το Αθάνι.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, το ζευγάρι θα επισκέπτονταν το ακρωτήρι της Νηράςκαι στην επιστροφή θα τον συναντούσαν για να προμηθευτούν μέλι, μια συνάντηση που, όμως, δεν έγινε ποτέ.

Στις έρευνες έλαβε μέρος και ελικόπτεροαναζητώντας από αέρος σημάδια του ζευγαριού.

Αστυνομία, πυροσβεστική, στρατός και εθελοντές βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Πόντης εκεί που εντοπίστηκε σήμα κινητού και με drone έψαχναν το ζευγάρι.

Για το τραγικό περιστατικό μίλησε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος του νησιού, Μπάμπης Καλός αναφέροντας: «Σύμφωνα με ενημέρωση των αστυνομικών αρχών έχει βρεθεί πριν λίγη ώρα το αυτοκίνητο σε απόκρημνη περιοχή (Πόντοι Βασιλικής προς Πόρτο Κατσίκι). Το ζευγάρι των ηλικιωμένων που αγνοούταν βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου και έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες προσέγγισης του οχήματος και των αγνοουμένων.
Και πρόσθεσε: «Δεν είναι ακόμα γνωστοί οι λόγοι που το αυτοκίνητο βρέθηκε στην χαράδρα. Πιθανώς να έχασε τον έλεγχο, ωστόσο δεν υπάρχει η παραμικρή προσέγγιση».

Πηγή:newsbomb

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Σωματείου ‘Φίλοι του Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνα Λευκάδας’
Επόμενο άρθροΕπίδομα θέρμανσης: Πότε ξεκινούν πληρωμές – Ποιοι παίρνουν προκαταβολή