Αρχική Life Style Εκδρομή στο Μέτσοβο

Εκδρομή στο Μέτσοβο

0

Μία υπέροχη Κυριακή μας χάρισε το τουριστικό γραφείο Kinissis του Κου Κτενά Θοδωρή.
Ο κος Κτενάς για να γιορτάσει τα 20 χρόνια προσφοράς του,πραγματοποίησε την πρώτη από μια σειρά μονοήμερων εκδρομών που θα κάνει καθ΄όλη την διάρκεια του 2010 σε διάφορα υπέροχα μέρη της χώρας μας,σε απίστευτα προσιτή τιμή.Μετά από τόσα χρόνια στον τουρισμό & σεβόμενος ‘όλους εμάς που των τιμούμε με την προτίμησή μας,μας χάρισε μία υπέροχη Κυριακή στο ονειρεμένο & κατάλευκο από τα χιόνια Μέτσοβο.

Ήταν πραγματικά απίστευτη η ομορφιά του τοπίου,σαν πίνακας ζωγραφικής, τα βουνά με τα έλατα ,τα πανέμορφα πετρόχτιστα παραδοσιακά σπίτια,τα πλακόστρωτα και όλο αυτό το μαγευτικό σκηνικό είχε δεχτεί τις πολύτιμες πινελιές του χιονιού.
Μετά τον καφέ και την βόλτα στο Μέτσοβο,σειρά είχε το χιονοδρομικό κέντρο όπου όλοι έμειναν ικανοποιημένοι.Τα μικρά παιδιά έπαιξαν με το χιόνι,έφτιαξαν χιονάνθρωπους έκαναν έλκηθρο και σκι ενώ οι πιο μεγάλοι απόλαυσαν το φαγητό τους και τον καφέ τους στην ζεστασιά του τζακιού έχοντας σαν θέα το μοναδικό τοπίο.
Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους οδηγούς των λεωφορείων,Σκλαβενίτη Μάκη,Κοντογιάννη Βαγγέλη,Σπανός Γιώργος,Σόφης Θανάσης και Φίλιππα Χρήστο που ήταν πάντα πρόθυμοι και ευγενικοί μαζί μας.
Το τουριστικό γραφείο Kinissis περιμένει τις προτάσεις μας στο 2645025030 και για τα υπόλοιπα μονοήμερα που θα είναι σε  απίστευτα προσιτές τιμές.

Κείμενο / φωτογραφίες : Βούλα Αυλωνίτη

Προηγούμενο άρθροΧόρευε και ο Σαρλό… τσιφτετέλι
Επόμενο άρθροΑνέκδοτο