Αρχική Life Style ‘Εν αρχή ην ο λόγος’

‘Εν αρχή ην ο λόγος’

0

Το Σάββατο την 1η Μαΐου στην οδό Πάνου Πολίτη 7 στην Λευκάδα, τελέστηκαν από τον Πατήρ Αναστάσιο τα εγκαίνια του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών ‘Εν αρχή ην ο λόγος’.

Στο χώρο που στεγάζεται το Κέντρο συσσωρεύτηκε πλήθος κόσμου για να ευχηθεί στις υπεύθυνες Χασακή Αλεξάνδρα (ψυχολόγο, Msc ειδικής αγωγής) και Κουκορέμπα Παρασκευή (λογοθεραπεύτρια)  καλή αρχή στο έργο τους.
Στόχος του Κέντρου είναι η αντιμετώπιση ευρέως φάσματος δυσκολιών που παρουσιάζονται σε παιδιά και εφήβους με διαταραχές λόγου και ομιλίας, με διαταραχές ροής (τραυλισμός), με μαθησιακές δυσκολίες, με δυσλεξία, με διαταραχές συγκέντρωσης και προσοχής , με αναπτυξιακές διαταραχές (αυτισμό, νοητική καθυστέρηση), με ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες, με δυσκολίες προσαρμογής στο σχολείο και με διαταραχές συμπεριφοράς.
Το Κέντρο άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Απριλίου και ήδη φιλοξενεί παιδιά για θεραπευτικές συνεδρίες , τονίζοντας έτσι την επιτακτική ανάγκη ύπαρξης ενός τέτοιου χώρου όπου οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν προκειμένου να συζητήσουν με ειδικούς ενδεχόμενες δυσκολίες των παιδιών τους.
Το Κέντρο λειτουργεί από τις 13:30 έως 21:00, Δευτέρα έως Παρασκευή και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι : 26450 22430 και 6986928561-2
Να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας καλές δουλειές και καλή δύναμη στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.

Προηγούμενο άρθροΠορτραίτα της Λευκάδας
Επόμενο άρθροΟρθοπεταλιές στην Κέρκυρα