Αρχική Life Style Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χειροκρότησε τον πατέρα του!!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός χειροκρότησε τον πατέρα του!!

0

http://mylefkada.fatcow.com/2010/May/Konstantinos%20Argiros%20me%20tous%20mikrous%20protagonistes.JPG

Το πιο θερμό χειροκρότημα στους νεαρούς ηθοποιούς, έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός το περασμένο Σάββατο στην παράσταση «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» βασισμένη στο βιβλίο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, που σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε ο πατέρας του κος Βασίλης Αργυρός.

Τα τελευταία χρόνια ο πατέρας του νεαρού τραγουδιστή εκτός από το να διδάσκει στους μαθητές το μάθημα της ειδικότητας του , ασχολείται και με την τέχνη! Έτσι λοιπόν κάθε χρόνο αναλαμβάνει την σκηνοθεσία και επιμέλεια της θεατρικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Περιστερίου και στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς παρουσιάζουν ένα θεατρικό έργο.  Ο Κωνσταντίνος κάθε χρόνο είναι εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση και να συγχαρεί τους νεαρούς ηθοποιούς αλλά και τον πατέρα του για την άψογη παράσταση που παρουσιάζουν!
Όσο για τα επαγγελματικά σχέδια του Κωνσταντίνου, πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών με τον Νίκο Βέρτη και παράλληλα κυκλοφόρησε ψηφιακά το νέο του τραγούδι «Ερωτευμένος και τρελός» απ’ την Universal Music που ακούμε αυτές τις μέρες στα ραδιόφωνα όλης της χώρας.

 http://mylefkada.fatcow.com/2010/May/Konstantinos%20Argiros%20me%20tous%20mikrous%20protagonistes.JPG

Προηγούμενο άρθροΠαραιτήθηκε η Άντζελα Γκερέκου
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού