Αρχική Life Style Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε τα νέα σχέδια του Αργυρού

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε τα νέα σχέδια του Αργυρού

0
argyros

argyros

Tην πρώτη του νυχτερινή έξοδο έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του στο “Ρεξ” με Νίνο και Άντζελα Δημητρίου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου, στο “Posidonio” όπου εμφανίζεται ο Αντύπας με την Δέσποινα Βανδή.

Ο τραγουδιστής καθόταν στο τραπέζι του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του POSIDONIO Βασίλη Κοντόπουλο, ένα μαγαζί απ’ όπου αναδείχτηκαν σημαντικοί καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια. Η Δέσποινα Βανδή, κατά την διάρκεια του λαϊκού της προγράμματος δεν κρατήθηκε. Έκανε μια παύση και απευθυνόμενη προς την παρέα, είπε από το μικρόφωνο «Είναι μαζί μας ένας τραγουδιστής με καταπληκτική φωνή, υπέροχη παρουσία !Κωνσταντίνε μου καλή επιτυχία. Να το αποκαλύψω τώρα ή δεν πρέπει; Να πω ότι Άνοιξη, δεν ξέρω πότε Μάρτιο θα ναι Απρίλιο θα ναι ο Κωνσταντίνος εδώ στο Posidonio, θα μπορείτε να τον απολαύσετε. Φίλε έχεις κάνει πολύ ωραία δουλειά, και όλα τα καλά μαζί σου» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια στον Κωνσταντίνο Αργυρό και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Η φετινή σεζόν δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί άκρως επιτυχημένη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό καθώς τόσο τα νέα του τραγούδια με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους, όσο και οι εμφανίσεις του στο REX μαζί με τον Νίνο και την Άντζελα Δημητρίου είχαν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα σε απεργία του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας
Επόμενο άρθρο1η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ΠΙΝ