Αρχική Life Style Εργαστήρια για τα παιδιά από το Xειρο_ποιείν!

Εργαστήρια για τα παιδιά από το Xειρο_ποιείν!

0

afisa-paidiko-xeiropoiein

Τα Σάββατά μας… με χρώματα! 

Αυτό το Σάββατο 18 Οκτωβρίου ξεκινάει στο εργαστήρι μας το μαγικό ταξίδι της δημιουργίας, της έκφρασης και της ψυχαγωγίας!
Περιμένουμε τους μικρούς μας καλλιτέχνες να έρθουν για να γεμίσουμε τα Σάββατά μας….. με χρώματα!!
Στα εργαστήρια ερχόμαστε σε επαφή με γνωστά έργα τέχνης, παραμύθια, ποιήματα και πολλά άλλα τα ερμηνεύουμε και μαθαίνουμε την ιστορία τους και την ιστορία των δημιουργών τους, μέσα από πλούσιο οπτικό υλικό και διάλογο με τα παιδιά. Αυτά στη συνέχεια με τη φαντασία τους δημιουργούν τα δικά τους έργα τέχνης από άλλη οπτική, έξω και πέρα από τα συνηθισμένα.
Στα μαθήματά μας χρησιμοποιούμε ξυλομπογιές, τέμπερες, κηρομπογιές, δαχτυλομπογιές σε διάφορες επιφάνειες καθώς και χαρτιά κάθε υφής και χρώματος. Η ζωγραφική συνδυάζεται με άλλες τεχνικές και μεικτά υλικά όπως κολάζ, ψηφιδωτό, χαρακτική. Τα παιδιά εργάζονται τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και μαθαίνουν να απελευθερώνουν την φαντασία τους , να χειρίζονται καλά τα υλικά τους, να συζητούν για τις δημιουργίες τους. Οι μικροί μαθητές μας πέρα από την ζωγραφική μαθαίνουν να δημιουργούν τρισδιάστατες κατασκευές με διάφορα υλικά (ύφασμα, χαρτόνια, χαρτοπολτό, κουμπιά, χάντρες, κουτιά και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά). Οι κατασκευές εξασκούν ιδιαίτερα τις τεχνικές ικανότητες των παιδιών καθώς μαθαίνουν μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι να κόβουν να κολλούν και να συνθέτουν ποικίλα υλικά και να συνδυάζουν μεθόδους υλικά και χρώματα με καινούριους τρόπους.

Τα παιδικά εργαστήρια θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, 11:00 – 12:30..

Περιορισμένος αριθμός παιδιών
Πληροφορίες-εγγραφές:

Ι. Μελα 25, Λευκάδα
2645300951

Δείτε περισσότερα εδώ: xeiropoiein-deco.gr

Προηγούμενο άρθροH Νίκη Λευκάδας πέρασε νικηφόρα από την Καλαμαριά (54-45)
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Λευκάδας “Φάρος”