Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Απολογισμός «Φιλανθρωπικής Βραδιάς» του Οίκου Πρόνοιας Λευκάδος (Γηροκομείου)

Απολογισμός «Φιλανθρωπικής Βραδιάς» του Οίκου Πρόνοιας Λευκάδος (Γηροκομείου)

0

DSC_2579

Την Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  η ετήσια «Φιλανθρωπική Βραδιά» του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για την συνέχιση της λειτουργίας του, αλλά και την ενίσχυση του συσσιτίου απόρων συμπολιτών μας που πραγματοποιεί καθημερινά.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θεόφιλος καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους, τις αρχές του τόπου μας και τον οικοδεσπότη του κτήματος ΓΑΡΔΕΛΗ, τονίζοντας την αξία της προσφοράς , καθώς και το έργο της ανακαίνισης και επέκτασής του Γηροκομείου που έχει δρομολογηθεί. Ζήτησε να ενεργοποιηθούν οι πάντες, κυρίως οι τοπικές αρχές,  ώστε το έργο να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης και να παραδοθεί για τις ανάγκες των μοναχικών ανθρώπων της τρίτης ηλικίας του νομού μας οι οποίες είναι πολλές και άμεσες.

Το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι το καθαρό ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τις προσκλήσεις και τη λαχειοφόρο της εκδήλωσης ανέρχεται στο ύψος των επτά χιλ. επτακοσίων τεσσάρων (7.704,00) €. Επίσης, ευχαριστεί όσους εθελοντικά εργάστηκαν και βοήθησαν αφιλοκερδώς για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα:Το «ΚΤΗΜΑ ΓΑΡΔΕΛΗ», δηλαδή τον κ. Σπυρίδωνα Σκληρό για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας και των εγκαταστάσεων, την εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε., το ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ της Ι. Μητροπόλεώς μας. Όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την προβολή της εκδήλωσης. Το φωτογραφείο του κ. ΝΙΚΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ που κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση. Την επιχείρηση «ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ» για την προσφορά αναψυκτικών. Τις εταιρείες «ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» και «ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗ ΓΗ» για την προσφορά κρασιού. Τα αρτοποιία: «ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ», «ΑΡΓΥΡΟΥ» και «ΚΑΛΟΥ» για την προσφορά του ψωμιού. Το ζαχαροπλαστείο “IL SAPORΕ” Γιώργος Μπουρδάρας για την προσφορά της βασιλόπιτας. Τον κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΡΑΒΙΑ από το Βουρνικά καθώς και το Σούπερ Μάρκετ του κ. ΚΩΣΤΑΓΓΕΛΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ από το Νυδρί για την προσφορά λαχανικών. Τις κυρίες που έφτιαξαν τις πίτες. Τους ιδιώτες, τα καταστήματα, τις εταιρείες, τα φαρμακεία και τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου και συγκεκριμένα τους: ΒΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ, ΜΑΡΙΤΟΥΛΑ ΚΟΡΦΙΑΤΗ, ΛΥΔΑ ΣΚΛΗΡΟΥ, «ΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ», ΜΑΥΡΑ ΡΟΜΠΟΤΗ, «ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ» ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ «ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΓΙΝΗ» «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ», «ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ» ηλεκτρικά, ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΩΝΗΣ, ΑΦΟΙ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ βουλκανιζατέρ, ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗ ΓΗ, “Μalphas steps” και, «ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ» καταστήματα υποδημάτων, ΠΥΛΟΤΕΧΝΟ εργαστήριο κεραμικής, «ΚΑΡΣΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΗΜΑ», «ΜΠΑΖΑΡ», “ La Finezza”, “Spor/point”, “Little people”,  «RAXEVSKY», «Toys ΔΑΓΛΑ», «ΜΙΚΥ», ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΟ «ΝΙΡΙΚΟΣ», «ΑΡΑΒΑΝΗ» λευκά είδη, «ΣΑΝΤΑΣ» λευκά είδη, “HONTOS CENTER”, «ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ», «ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ», «ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ», «ΑΙΣΘΗΣΗ», «ΘΕΟΔΩΡΑ ΦΙΛΙΠΠΑ» “ Clean Mart”, “Vertzamo” Γερ. Λογοθέτης, “KORRES”, «ΑΖΑΛΕΑ», “La Primavera”, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΩΧΙΑΝΟΣ, “ Mille Fiori”, τα φωτογραφεία: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ «ΕΙΚΟΝΑ» Μ. Κρητικός, τα βιβλιοπωεία: Ν. ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗ και «ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΡΑΨΑ»  και τα φαρμακεία: ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΥ, ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΡΙΑΡΑ, ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΥ,ΑΛΕΞ. ΚΟΛΥΒΑ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΡΣΑ, ΚΑΙΤΗΣ ΓΑΝΖΙΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΝΔΩΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΗ, ΑΡΑΒΑΝΗ, ΓΕΙΤΟΝΑ  . Τα καταστήματα από το Νυδρί: «ΑΝΤΩΝΙΟ ΓΑΖΗ» ηλεκτρικά, «ΣΚΕΡΤΣΟ», «ΜΑΤΙΝΑ», «ΗΛΙΟΣ» , «ΑΡΤΕΜΙΣ»,“G.F.”, «ΕΜΠΟΡΟΚΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ», ΘΩΜΑΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ & ΥΙΟΣ εμπόριο ελαιολάδου, «ΣΚΟΡΠΙΟΣ», ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΛΗ κομμωτήριο, ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΜΙΝΑΤΟΣ, “Caramella”  ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί και εύχεται σε όλους, καλή χρονιά με υγεία και ευλογία Θεού.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας του Επιμελητηρίου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΣυνάντηση περιφερειάρχη με τον αν. Υπουργό Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα