Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων στην Θεσαλονίκη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων στην Θεσαλονίκη

0

 

Στην Θεσσαλονίκη παρουσιάστηκε το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Τσουκαλάδων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Συλλόγος Λευκαδίων Β. Ελλάδας «Η Φανερωμένη». Σας παραθέτουμε παρακάτω το δελτίο τύπου του συλλόγου των Τσουκαλάδων σχετικά με την εκδήλωση.

 

Λευκάδα, 19-10-2009

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσουκαλάδων ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του  Συλλόγου Λευκαδίων Β. Ελλάδας «Η Φανερωμένη» με τη στήριξη της Νομαρχίας Λευκάδας και ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο  κ. Στυλίδη και το Δ.Σ. του Συλλόγου για την θερμή τους φιλοξενία .

Ο Ιστορικός μας Σύλλογος αισθάνεται ιδιαίτερη περηφάνια που συμμετείχε σε μια τόσο όμορφη και λαμπερή Λευκαδίτικη  βραδιά για τους απανταχού Λευκαδίτες της Βόρειας Ελλάδας  συμβάλλοντας στην προβολή των ιδιαίτερων πολιτιστικών χαρακτηριστικών του Νομού μας με τη παρουσίαση από το χορευτικό του τμήμα παραδοσιακών Λευκαδίτικων χορών. Τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει το σύνολο των χορευτών που συμμετείχαν στην παραπάνω εκδήλωση, το Διοικητικό του Συμβούλιο, τον Δήμαρχο Σφακιωτών κ. Κούρτη για την παραχώρηση των λευκαδίτικων στολών  και την υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος κα. Κάτσενου Γεωργία.

 

ΔΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ

 

 

Προηγούμενο άρθροΘέλεις μπουζούκια….πάμε !!!
Επόμενο άρθροΟ Κωνσταντίνος Αργυρός στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ με τον Νίκο Βέρτη