Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Κοπή πίτας Καρσάνων Αθήνας

Κοπή πίτας Καρσάνων Αθήνας

0

Την πίτα τους έκοψαν οι Καρσάνοι της Αθήνας την Κυριακή 31 Γενάρη 2010.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΣΑΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κυριακή 31/01/2010

Ο Σύλλογος  Καρσάνων Λευκάδος στην Αθήνα έκοψε σήμερα 31-01-10 την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην έδρα του Συλλόγου Γερανίου 41 Αθήνα. Αγαπημένοι συγχωριανοί γεύτηκαν τη χειροποίητη παραδοσιακή Λαδόπιτα  και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος ενώ τα  μικρά  Καρσανόπουλα  απόλαυσαν αναμνηστικά δώρα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου κας Βλάχου, αναγνώστηκαν οι ευχετήριες επιστολές της Δημάρχου Σεβαστής Κων/δη Ρεκατσίνα , του ιερέα πατέρα Πανογιώργου  Κτενά και του Προέδρου του «Απόλλωνα Καρυάς» Σπύρου Κατωπόδη. Ακολούθησε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  και  πρωϊνό μπουφέ για μικρούς και μεγάλους.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους  οι κ.κ. Κακλαμάνης Αποστόλης Βουλευτής Β’ Αθήνας τ. Υπουργός,  Μαργέλης Σπυροπάνος Βουλευτής Λευκάδος και   Αραβανής Κωνσταντίνος Νομάρχης Λευκάδος που παρά το βαρύτατο πρόγραμμά τους πρόλαβαν και αντάλλαξαν ευχές με τους συγχωριανούς μας.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν επίσης  ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κος  Άγγελος Βλάχος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων κος Λογοθέτης Θεοφύλακτος  ενώ το Σύλλογο των Λευκαδίων Βορείου Ελλάδας  εκπροσώπησε ο κος Παπαντώνης (Αραβανής) Νικόλαος αντιπρόεδρος του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρσάνων ευχαριστεί όσους τίμησαν με τη παρουσία τους τη σεμνή αυτή εκδήλωση και εύχεται σε όλους υγεία προκοπή και δύναμη για το νέο έτος.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος

Βλάχου Ματίνα


Η προεδρος του συλλογου Βλάχου Ματίνα με τουςκ.κ  Αποστόλη Κακλαμάνη τ. υπουργό βουλευτή Β’Αθήνας, Σπυροπάνο Μαργέλη Βουλευτή Λευκάδος, Κώστα Αραβανή Νομάρχη Λευκάδος και Άγγελο Βλάχο Πρόεδρο Νομαρχιακού Συμβουλίου Νομ.Λευκάδος

Η προεδρος του συλλογου Βλάχου Ματίνα με τουςκ.κ Λογοθέτη Θεοφύλακτο Πρόεδρο του Συλλόγου των απανταχού λευκαδίτικων Συλλόγων και Παπαντώνη (Αραβανή) Νικόλαο Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Λευκαδίων Βορείου Ελλάδος

Η τυχερή του «φλουριού» παραλαμβάνει το δώρο της

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Προηγούμενο άρθροΕτοιμάζεται ο Αποστόλης
Επόμενο άρθροΝικη για τον Οδυσσέα Νυδριού