Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πανηγύρι στο χωριό….

Πανηγύρι στο χωριό….

0

Μεγάλη επιτυχία είχε το άρμα “Πανηγύρι στο χωριό” που κατέβασε το My Lefkada στην παρέλαση του καρναβαλιού στην Λευκάδα. Φίλοι και αναγνώστες του My Lefkada συμμετείχαν στο άρμα έχοντας έτσι την ευκαιρια να “φαρομανήσουν” να διασκεδάσουν , να χορέψουν, να πιουν άφθονη παγωμένη μπύρα και να γευτούν τα καλοψημένα σουβλάκια.

Με την ένταση από την 2000w ηχητική κάλυψη στην διαπασών και με επιλεγμένα δημοτικά τραγούδια ο χορός άρχισε πολύ πριν ξεκινήσει η καρναβαλική παρέλαση . Τα σουβλάκια και οι μπύρες  είχαν αρχίσει να γίνονται ανάρπαστα, τα γκρουπ που βρέθηκαν δίπλα στο άρμα του My Lefkada ήρθαν στην παρέα μας και χόρεψαν μαζί μας το ίδιο έκαναν και οι εκατοντάδες θεατές του καρναβαλιού που στο κάλεσμα του Νίκου Καββαδά να χορέψουν μαζί με τους “Πανηγυρτζήδες” δεν έχαναν ευκαιρία και αψηφούσαν την βροχή χορεύοντας στους δημοτικούς ρυθμούς. Ο κλαριντζής και μεγάλος δεξιοτέχνης του κλαρίνου (!) Κώστας Δαμιανής “Μαλλιάς” διασκέδασε τους Λευκαδίτες που είχαν την ευκαιρία να δουν το Πανηγύρι στο χωριό. Μετά το τέλος της παρέλασης το γλέντι συνεχίστηκε στα μπαράκια της πόλης της Λευκάδας.

Ευχόμαστε σε όλους να είμαστε καλά και του χρόνου να γινουμε πάλι…..λιώμα !!!

Δείτε φωτογραφίες από το άρμα μας που μας έδωσαν οι φωτογράφοι Νίκος Ζαμπέλης, Νίκος Ζαβιτσάνος και Μιχάλης Κρητικός τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

 

 

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του Στάθη Ζαβιτσάνου
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο My Lefkada