Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Μουσική εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας

Μουσική εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Λευκάδας

0
IMG 4633

IMG 4633

Μάγεμα η φύσις κι όνειρο”.

Στη Λευκάδα σήμερα 18 Aπριλίου 2013, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 8.30 μ.μ στην Αίθουσα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά, η ετήσια μουσική εκδήλωση του σχολείου μας. Η φετινή εκδήλωση έφερε τον τίτλο “Μάγεμα η φύσις κι όνειρο”:

Η εκδήλωση περιελάμβανε παραδοσιακά τραγούδια ,τραγούδια Ελλήνων συνθετών, ακούστηκαν λογοτεχνικά αποσπάσματα καθώς και ποιητικά και πεζά κείμενα.

Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας και της ορχήστρας ανέλαβε ο κος Γαλανόπουλος Σπύρος, καθηγητής μουσικής, ενώ την φιλολογική και εικαστική επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η κα Τσερέ Αλεξάνδρα, φιλόλογος, και ο κος Ζαφειρόπουλος Γιάννης, καθηγητής καλλιτεχνικών, αντίστοιχα. Στη χορωδία έλαβαν μέρος 18 μαθητές και στην ορχήστρα 14 μαθητές.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, τον Διευθυντή του σχολείου κ. Ν. Κονιδάρη, μαθητές και καθηγητές, για την αγόγγυστη προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και φυσικά για το αισθητικό και ψυχαγωγικό αποτέλεσμα.

IMG 4604

IMG4651

Προηγούμενο άρθροΕυαισθησία δίχως όρια! Ποδηλάτες ξεγεννούν αγελάδα
Επόμενο άρθροToyfriends – The Letter