Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Η 4η μέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ από την Κ. Μεσσήνη

Η 4η μέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ από την Κ. Μεσσήνη

0
https://www.mylefkada.gr/2012/August/nea-xorodia-fest.jpg

nea-xorodia-fest

Η Νέα Χορωδία επί σκηνής – 135 φωτογραφίες

4η μέρα Φεστιβάλ Φολκλόρ – Νέα Χορωδία επί σκηνής!

Το Φεστιβάλ Φολκλόρ βρίσκεται σε εξέλιξη με το Ανοιχτό Θέατρο να γεμίζει κάθε βράδυ με κόσμο που απολαμβάνει χορούς και μουσικές από όλο τον κόσμο. Χθες παρακολουθήσαμε χορούς από την Ιταλία, Ρωσία, Τουρκιά, Λευκορωσία, Κύπρος, Σερβία και Ιαπωνία.

Τελευταία ανέβηκε στη σκηνή η Νέα Χορωδία η οποία και καταχειροκροτήθηκε! Παρουσίασε χορούς από την Θράκη, Ήπειρο και Μακεδονία. Επίσης εξαιρετικές ήταν και οι εμφανίσεις της Τουρκίας και Σερβίας. Όλες οι χώρες ήταν υπέροχες και έχουν το δικό τους μοναδικό τρόπο να ενθουσιάζουν το κοινό, όπως μοναδικός είναι και ο τρόπος με τον οποίο μέχρι χθες μας παρουσίαζε ο Αλέξης Κωστάλας το Φεστιβάλ, ήταν όμως η τελευταία εμφάνιση για φέτος, μας αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε άλλη μια φορά από καρδιάς για την τιμή να κηρυχθεί επίτιμος Δημότης Λευκάδας. Ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κος Τ. Γαζής τον ευχαρίστησε για την σημαντική του προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας και ανανέωσαν το ραντεβού για το 51ο Φεστιβάλ Φολκλόρ του χρόνου! Επίσης παραβρέθηκε χθες να παρακολουθήσει μαζί με τον Δήμαρχο Λευκάδας κο Κώστα Αραβανή το Φεστιβάλ ο Πρέσβης της Ιαπωνίας Hiroshi Toda όπως και αποστολή από το πολιτιστικό τμήμα της Πρεσβείας της Ινδονήσιας στην Αθήνα.

Όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι και από τις ομορφιές του νησιού μας αλλά και από το Φεστιβάλ στο οποίο η Ινδονήσια σκοπεύει να συμμετέχει του χρόνου. Σήμερα θα δούμε χώρες όπως την Ινδία, την Πορτογαλία, Μεξικό, Βουλγαρία και το Πήγασο Λευκάδας!! Μη τον χάσετε!

Κατερίνα Μεσσήνη

Σημ. : Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες δεν εμφανίζονται παρακάτω κάντε κλικ [εδώ].

Προηγούμενο άρθροThe Wildwind All Stars
Επόμενο άρθροΗ 4η μέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Φολκλόρ από τον Μ. Γαζή