Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Επανέκδοση του Φωτεινού και έκδοση νέων έργων από τον Δημο Λευκάδας

Επανέκδοση του Φωτεινού και έκδοση νέων έργων από τον Δημο Λευκάδας

0
foteinos

foteinos

Επανέκδοση του “Φωτεινού” σε ποίηση Αρ. Βαλαωρίτη και μουσική Δ. Γράψα. Κατεβάστε δωρεάν το CD

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Λευκάδα, 1 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Λευκάδας έθεσε υπό την αιγίδα του την επανέκδοση του έργου “ΦΩΤΕΙΝΟΣ” σε ποίηση Αρ. Βαλαωρίτη και μουσική Διονύση Γράψα.

Επίσης εκδόθηκαν τα έργα “ΑΙΝΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ” σε ποίηση Γιάννη Αθηνιώτη και μουσική Διονύση Γράψα και “ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ στην ΛΕΥΚΑΔΑ” με 19 τραγούδια της Λευκάδας σε μουσική επεξεργασία και μελοποίηση του Παναγιώτη Φίλιππα.

Τα έργα εκδόθηκαν με την ευγενική χορηγία της τεχνικής εταιρείας “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε” του συμπατριώτη μας Γ. Βλάχου.

Τα έργα αυτά συμβάλλουν ώστε να νιώσουμε όλοι μας την αξία και τη σημασία της λαϊκής μας παράδοσης, να γνωρίσουμε τους δημιουργούς, τη παραδοσιακή μουσική του τόπου μας και να μείνουν παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Κώστας Α. Αραβανής
Δήμαρχος Λευκάδας και
Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας

 


My Lefkada : Δράττοντας την ευκαιρία που μας δίνει η παραπάνω ανακοίνωση του Δήμου Λευκάδας, θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας, ότι από την 1η Απριλίου 2011 και με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Διονύση Γράψα και του κ. Γιώργου Κούρτη (Πρόεδρου ΤΕΔΚ), το έργο Φωτεινός σε ποίηση Αρ. Βαλαωρίτη και μουσική Διονύση Γράψα, από ζωντανή ηχογράφηση, με την συμμετοχή της Χορωδίας της ΔΕΗ, διατίθεται δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα μας σε ψηφιακή μορφή (mp3).

Για να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο κάντε κλικ [εδώ].

Προηγούμενο άρθροΕξιχνιάστηκε κλοπή σε οικία στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Δήμου Λευκάδας για τους λογαριασμούς του νερού