Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Επιστρέφουν ο Χάρολντ και η Μωντ στην Λευκάδα

Επιστρέφουν ο Χάρολντ και η Μωντ στην Λευκάδα

0
kandiliotis

kandiliotis

27 – 28 και 29 Αυγούστου στο Κηποθέατρο στις 9:30 μμ.

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας παρουσιάζει για δεύτερη φορά την Θεατρική Παράσταση Χάρολντ & Μώντ – 27, 28 & 29 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Κηποθέατρο Λευκάδας.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Ο Χάρολντ, γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και εμμονικός με τον θάνατο βιώνει μια δύσκολη εφηβεία.

Κλεισμένος στον πύργο του, περνάει τον καιρό του σκαρώνοντας ψεύτικες απόπειρες αυτοκτονίας για να τραβήξει την προσοχή της μητέρας του, με την οποία έχει χάσει κάθε γέφυρα επικοινωνίας, ώσπου μια μέρα συναντά την Μωντ! Μια ογδοντάχρονη κόμισσα που παρά τα χρόνια της, τις απώλειες και την βαρβαρότητα του δευτέρου παγκόσμιου πολέμου που έχει βιώσει, απολαμβάνει την κάθε στιγμή της ζωής της και χαρίζει την αγάπη της και το γέλιο της σε ότι ζει και αναπνέει!

Μέσα από την συνάντηση αυτή, ο Χάρολντ θα ξαναγεννηθεί! Στο πρόσωπο της Μωντ θα βρει την φίλη, την σύμμαχο, τον μέντορα, την πρώτη αγάπη!

Το έργο του Κόλιν Χίγγινς είναι ένας ύμνος για την ζωή, για την σαρωτική δύναμη της αγάπης, θέτοντας με αφοπλιστική απλότητα το ερώτημα για το πώς αξίζει να ζούμε αυτή την ζωή . Ένα έργο που αγαπήθηκε παγκοσμίως όπου κι αν παίχτηκε!

Προηγούμενο άρθροΠροσάραξη ιστιοφόρου στη Λευκάδα
Επόμενο άρθροΜεγάλος ο κίνδυνος για πυρκαγιά στα Ιόνια