Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Ο Επισκέπτης του Χειμώνα – Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Λιβιτσάνου –...

Ο Επισκέπτης του Χειμώνα – Το νέο βιβλίο της Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου

ntanou-3

Στις 18 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του 5ου βιβλίου της φιλολόγου Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου, με τίτλο «Ο Επισκέπτης του Χειμώνα».

Η εκδήλωση έγινε στη Λευκάδα από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και τις εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ. Στην κατάμεστη αίθουσα Συνεδρίων του ΠΚ  Λευκάδας (οδός  Σικελιανού 1)  στις  7.30 το απόγευμα,  το βιβλιόφιλο κοινό είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στον κόσμο των 21 διηγημάτων του βιβλίου.

ntanou-1

Συντονιστής της βιβλιοπαρουσίασης ο αντιπρόεδρος του ΠΚ Λευκάδας Σπύρος Αρβανίτης, ομιλήτριες οι Αγρινιώτισσες Ελένη Ζαμπάρα Τζωρτζοπούλου φιλόλογος και Ντίνα Παπακωνσταντίνου Σιδέρη οδοντίατρος, ενώ  ο   Διδάκτωρ  Βιολογίας Βασίλης Ντάνος επιμελήθηκε την ψηφιακή παρουσίαση.

14080828_10210150074970123_58930575_nΤη βραδιά έκλεισε η συγγραφέας, που μίλησε για την αξία του  βιβλίου και ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν εκπρόσωποι της Εκκλησίας , της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών ΜΜΕ, σχολικοί Σύμβουλοι, καθηγητές και συνάδελφοι  της συγγραφέως και πολλοί φίλοι του βιβλίου.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ.