Αρχική Πολιτισμός - Εκδηλώσεις Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της χώρας του Παναμά στην Λευκάδα

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της χώρας του Παναμά στην Λευκάδα

0

DSCN1747

Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Οκτωβρίου 2014 η προγραμματισμένη εκδήλωση παρουσίασης της χώρας του Παναμά με τίτλο «Παναμάς: 500 χρόνια ενώνοντας τον κόσμο» στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας.

Ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Σπύρος Αρβανίτης, χαιρέτισε την εκδήλωση αναφέροντας ότι το Πνευματικό Κέντρο προσδοκά σε μελλοντικές συνεργασίες με τη χώρα του Παναμά, όπως στο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ, ενώ προανήγγειλε ότι θα πραγματοποιηθούν κι άλλες εκδηλώσεις από το Πνευματικό Κέντρο κατά τη διάρκεια του έτους.

Την ενδιαφέρουσα παρουσίαση ανέλαβε η κα Nicky T. de Economou μιλώντας ελληνικά. Η ομιλία της συνοδεύτηκε με ταυτόχρονη προβολή φωτογραφιών και χαρτών ενώ στο τέλος προβλήθηκε ένα βίντεο με εντυπωσιακά πλάνα από τη χώρα του Παναμά. Ιδιαίτερο ήταν και το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο απηύθυνε πολλές ερωτήσεις μετά το τέλος της παρουσίασης.

Οι παρευρισκόμενοι μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης δοκίμασαν γλυκίσματα, καφέ και χυμούς από τον Παναμά.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση στις φωτογραφίες της Ειρήνης Βονιτσάνου και ολόκληρη την εκδήλωση στο βίντεο του Θανάση Κατωπόδη.

Προηγούμενο άρθροΚαραμπόλα θανάτου στην Εγνατία Οδό. Νταλίκα έπεσε πάνω σε 40 αυτοκίνητα!
Επόμενο άρθροΟ εθελοντισμός καλά κρατεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας