Αρχική Top Stories Άδωνις Γεωργιάδης από Λευκάδα: Σας παίρνουν το ΤΕΙ και σας δίνουν διετή...

Άδωνις Γεωργιάδης από Λευκάδα: Σας παίρνουν το ΤΕΙ και σας δίνουν διετή τμήματα. Δηλαδή τρίχες

0

Σε προεκλογικό χρώμα η ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη, στην Λευκάδα η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας.

Στην αρχή, αναφέρθηκε στις ρίζες που έχει από τη Λευκάδα, καθώς όπως είπε με την εύνοια του Θεού αξιώθηκε να την επισκεφτεί ως βουλευτής και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι νιώθει μεγάλη τιμή που βρίσκεται στον τόπο του παππού του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε εάν η υπόλοιπη Ελλάδα είχε ακολουθήσει την αντίστροφη πορεία της Λευκάδας μεταξύ των εκλογών του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, θα είχε σωθεί ο τόπος.

Για το ζήτημα του ΤΕΙ είπε ότι το παίρνουν από τη Λευκάδα και το ανταλλάσσουν με χάντρες, δηλαδή με διετή τίτλους σπουδών- δηλαδή τρίχες- και με Ινστιτούτο ολίγων ημερών και νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα κοροϊδέψουν τον κόσμο, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη ζεύξη, είπε ότι θα είχε ήδη ξεκινήσει, αλλά σταμάτησαν το έργο γιατί δεν τους άρεσε, για να την εξαγγείλουν και πάλι με τρία χρόνια καθυστέρηση, μόνο και μόνο για να πουν ότι είναι έργο δικό τους και όχι της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως την αρχαιότερη που έχει υπάρξει μετά το τέλος της τουρκοκρατίας.

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΆνετη νίκη στον Βόλο για τη Νίκη Λευκάδας
Επόμενο άρθροΘανάσης Καββαδάς: Βλέπω ενορχηστρωμένες επιθέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εναντίον μου