Αρχική Top Stories Διήμερη δράση ενημέρωσης του κοινού για την ευαισθητοποίηση σε θέματα...

Διήμερη δράση ενημέρωσης του κοινού για την ευαισθητοποίηση σε θέματα μείωσης της απόρριψης πλαστικών στις θάλασσες και την ανακύκλωση στη Λευκάδα

0

Μια ενημερωτική δράση  για την  ενημέρωση του  κοινού και την  ευαισθητοποίηση σε θέματα μείωσης της απόρριψης πλαστικών στις θάλασσες καθώς και την  ενίσχυση των δράσεων ανακύκλωσης ,   υλοποιείται  στην πόλη μας μετά από πρωτοβουλία της  Ελληνικής  Εταιρείας Ανακύκλωσης ,  του Μεσογειακού Γραφείου Πληροφόρησης ΜΙΟ-ECSDE (πρωτοβουλία MEdIES) και του Δήμου Λευκάδας  ο οποίος είναι ο πρώτος  νησιωτικός Δήμος,  που αναταποκρίθηκε  θετικά .

Το απόγευμα της  Δευτέρας 4 Νοεμβρίου  , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας, παρουσία αρκετού  κόσμου έλαβε μέρος η πολύ  ενδιαφέρουσα ημερίδα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης :” Πλαστικά μετά τη Χρήση; Η θέση τους στον Μπλε κάδο! Μακριά από τις γαλάζιες θάλασσες” .

Σήμερα ( από το πρωί),  στην κεντρική πλατεία στήθηκε το  Κέντρο Ανακύκλωσης . Οι μαθητές  των σχολείων  της πόλης μας το  επισκέφτηκαν  και  βρίσκονται  εκεί ώστε  να παίξουν  και να  μάθουν  μέσα από το παιχνίδι  πόσο σημαντικό  είναι να ανακυκλώνουμε τα υλικά και να μην πετάμε  πλαστικά στη θάλασσα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμος Λευκάδας αύριο θα δέχεται συναλλαγές με το κοινό έως τις  11:45 π.μ.
Επόμενο άρθροΗ κοροϊδία με το Κτηματολόγιο στους Σφακιώτες…