Αρχική Top Stories Εγκαίνια παγοδρομίου: Η Shaya τραγούδησε για φιλανθρωπικό σκοπό στην Λευκάδα

Εγκαίνια παγοδρομίου: Η Shaya τραγούδησε για φιλανθρωπικό σκοπό στην Λευκάδα

0

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια του παγοδρομίου που στήθηκε για πρώτη φορά στην Κεντρική Πλατεία της Λευκάδας. Ξωτικά, ξυλοπόδαροι, face painting, Άγιος Βασίλης, δώρα και εκπλήξεις έκρυβε η βραδιά που σχεδίασε το Επιμελητήριο Λευκάδας που έχει αναλάβει την διοργάνωση. Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θ. Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής, οι Αντιδημάρχοι κ.κ. Μ. Νικητάκης και Κ. Σέρβος, Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Θεμάτων κ. Σπύρος Πολίτης, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λευκάδας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας κ. Θερμός, κ.α.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Νίκος Βερύκιος που προσπάθησε να μεταδώσει παλμό και ζωντάνια στον κόσμο που παρά το τσουχτερό κρύο γέμισε την πλατεία.

Στην σκηνή ανέβηκε πρώτος ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης που καλωσόρισε τον κόσμο και είπε ότι το παγοδρόμιο στην Λευκάδα ξεκίνησε σαν σκέψη τυχαία τον Νοέμβριο και υλοποιήθηκε πολύ γρήγορα (“φέραμε και λίγο σε δύσκολη θέση το Δήμο…”), ξεπέρασε οικονομικά τις δυνατότητες του Επιμελητηρίου αλλά ευελπιστεί να γίνει θεσμός και το νησί να μην αποτελεί μονάχα καλοκαιρινό προορισμό αλλά και των Χριστουγέννων και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τουριστικά πρακτορεία της Βόρειας Ελλάδας. Ευχαρίστησε τους χορηγούς και ιδιαίτερα τον κ. Πάνο Φέξη που ανέλαβε τον στολισμό της αγοράς. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δήμαρχος Λευκάδας που προανήγγειλε πλούσιες εκδηλώσεις και για το καρναβάλι του 2017 που ζυγώνει. Είπε ότι εδώ και δυο χρόνια ο Δήμος στοχεύει στο να γίνουν οι γιορτές πιο όμορφες και σε αυτή την προσπάθεια φέτος συνέλαβε και το Επιμελητήριο, συμβάλλοντας έτσι και οι επαγγελματίες.

Στην συνέχεια ανέβηκε στην σκηνή η λαμπερή Shaya που τραγούδησε ζωντανά και διασκέδασε τον κόσμο με δικά της τραγούδια και άλλων καλλιτεχνών με την υπέροχη φωνή της και την δυνατή σκηνική της παρουσία. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο σε εκείνη όσο και στους μουσικούς της που παρά το κρύο παρέμειναν στην σκηνή περισσότερο από μια ώρα. Η Shaya τραγούδησε αφιλοκερδώς και ζήτησε στο τέλος της εμφάνισής της να ενισχύσει ο κόσμος την προσπάθεια συλλογής χρημάτων για την νοσηλεία της μικρής Παναγιώτας (Πένυς), του μικρού κοριτσιού από την Λευκάδα που δίνει την δική της μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. Διπλά συγχαρητήρια λοιπόν στην Shaya που δείχνει εμπράκτως την αγάπη της για τον συνάνθρωπο αλλά και για το νησί μας που τόσο αγαπά και επισκέπτεται αρκετές φορές μέσα στο χρόνο, χάρις βέβαια και στον φίλο της Νίκο Βερύκιο. Η συγκίνηση στο τέλος της βραδιάς ήταν έκδηλη τόσο για την τραγουδίστρια όσο και για τον Νίκο Βερύκιο. Ο Νίκος τόνισε πως όταν πρότεινε στην Shaya να έρθει στην Λευκάδα γι’ αυτόν τον φιλανθρωπικό σκοπό εκείνη απάντησε αμέσως θετικά και μέσα σε δέκα λεπτά είχε κανονίσει την εμφάνιση της στην Λευκάδα.

Προηγούμενο άρθροΣΥΜΟΛ: Χριστουγεννιάτικο παζάρι για την μικρή Παναγιώτα
Επόμενο άρθροΤον “Εγωιστή Γίγαντα” παρουσίασε το σωματείο Τερψιχόρη