Αρχική Top Stories Οι Εγκρεμνοί μέσα στη δεκάδα των παραλιών για τους travellers Instagram

Οι Εγκρεμνοί μέσα στη δεκάδα των παραλιών για τους travellers Instagram

0

Η πανέμορφη εξωτική παραλία των Εγκρεμνών σε μια ακόμα λίστα με τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας. Αυτή τη φορά ψηφίζουν οι travellers του Instagram.

Καταγάλανα νερά, εντυπωσιακοί βράχοι με εμφανή τα σημάδια του σεισμού. Αξίζει να την επισκεφθεί κανείς με πλοίο, καθώς είναι κλειστός ο δρόμος για αυτοκίνητα και ο σεισμός έχει καταστρέψει τα σκαλοπατάκια.

Αυτό είναι το σχόλιο για τους Εγκρεμνούς που συνοδεύει το άρθρο. Η πρόσβαση όπως σωστά αναφέρει γίνεται μόνο μέσω θαλάσσης είτε με ημερόπλοια, είτε με εκδρομικά πλοιάρια, είτε με ιδιωτικά σκάφη. Το όνομα της παραλίας δεν δόθηκε τυχαία, πρόκειται για μια παραλία που δημιούργησε το μαγικό χέρι της φύσης, κάτω από τους εντυπωσιακούς γκρεμνούς των δυτικών ακτών της Λευκάδας.

Οι Εγκρεμνοί βρίσκονται λίγο μετά από το τελευταίο δυτικό χωριό της Λευκάδας, το όμορφο Αθάνι. Παραλίες στην ευρύτερη περιοχή είναι επίσης ο Γιαλός και το διάσημο Πόρτο Κατσίκι.

Εδώ δείτε τους Εγκρεμνούς όπως φαίνονται από σημείο του δρόμου, στη διασταύρωση προς Πορτο Κατσίκι και Ακρωτήριο Λευκάτας:

Πηγή πληροφορίας

Προηγούμενο άρθροΣτην Δόξα Λευκάδας ο Βαγγέλης Τζόλος
Επόμενο άρθροΧένρυ Φορντ