Αρχική Top Stories Η κατανυκτική παράσταση του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας στον Ι.Ν. Αγ. Μηνά (video)

Η κατανυκτική παράσταση του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας στον Ι.Ν. Αγ. Μηνά (video)

0

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 η ορχήστρα δωματίου του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας δημιούργησε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στην πόλη της Λευκάδας, υπό την Διεύθυνση του κ. Έκτορα Μερκούρη.

Η παράσταση “Αινείτε αυτόν” καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε την εκκλησία, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι αγκαλιάζει τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στους Ιερούς Ναούς και χώρους πέραν των συνηθισμένων.

Άξιοι συμπαραστάτες των μαθητών ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος που απήγγειλε ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας και οι ψάλτες Νίκος Μαντέλας και Γιάννης Βονιτσάνος που απέδωσαν το τροπάριο της Κασσιανής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος, οι Αντιδημάρχοι κ.κ. Στάθης Βλάχος και Φίλιππος Κούρτης και ο Δ/ντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μιλτιάδης Γκαμπρέλας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δ/ντής του Μουσικού Σχολείου κ. Άγγελος Βλάχος.

Την ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας αποτέλεσαν:

Βιολιά: Ελεάννα Στράτου, Νίκη Κατωπόδη, Χριστίνα Φατούρου, Δημήτρης Αναγνώσταρος-Σοάρες. Λούσυ Μακρόμπερτ, Ελπίδα Κωνσταντινίδου

Φλάουτα: Κασσάνδρα Δαλλού, Σεβίνα Ιλίεβα

Κλαρινέτα: Λαμπρίνα Πολίτη, Μελίνα Αρβανίτη

Κόρνο: Αλέξης Φιωτάκης

μπάσο Κλαρινέτο: Αριστοτέλης Κοσπεντάρης

Κοντραμπάσο: Γιώργος Γκίκας

Τυμπάνια: Παναγιώτα Μπακογιώργου

Διεύθυνση-Μεταγραφές: Έκτορας Μεσσήνης

Χάρη στην βιντεοσκόπηση και την επεξεργασία που έκανε ο Μάρκος Κερασοβίτης μπορείτε να δείτε την παράσταση και όσοι την χάσατε.

Προηγούμενο άρθροΑ΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής
Επόμενο άρθροΤρίκαλα – Δόξα Λευκάδας 74-68