Αρχική Top Stories Keeano: Όλες οι παραλίες της Ελλάδας σε μια εφαρμογή με λευκαδίτικο άρωμα!

Keeano: Όλες οι παραλίες της Ελλάδας σε μια εφαρμογή με λευκαδίτικο άρωμα!

0

Το “keeano” μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής και όμως έχει καταφέρει να στρέψει το ενδιαφέρον πάνω του. Η εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα σε χρήστες φορητών συσκευών να εντοπίσουν τις κοντινές παραλίες και να επιλέξουν την ιδανικότερη για αυτούς, κερδίζει καθημερινά έδαφος.

Εμπνευστής και δημιουργός ο Ηλίας Μπογόρδος, με καταγωγή από το Αθάνι Λευκάδας, με τον οποίο μιλήσαμε για το keeano.

Ηλία ποια είναι η κεντρική ιδέα του «keeano» και πως προέκυψε;

Το keeano δημιουργήθηκε ουσιαστικά από προσωπική ανάγκη. Παρατηρήσαμε ότι γίνεται κατά κόρον χρήση έντυπων τουριστικών χαρτών, ιστοσελίδων με μη ανανεωμένα δεδομένα καθώς και υπηρεσιών με 5* αξιολογήσεις που δεν λαμβάνουν υπόψιν την υποκειμενικότητα του ταξιδιώτη. Έτσι, η επιλογή της παραλίας σε καλοκαιρινό προορισμό κατέληγε να είναι κάτι τυχαίο, δημιουργώντας διαφωνίες και απογοήτευση όταν δεν απέφερε τα αναμενόμενα ως προς τα προσωπικά γούστα.

Το «keeano» αποτελεί την 1η μηχανή αναζήτησης και καταγραφής ακτογραμμών σε παγκόσμιο επίπεδο που παρέχει εξατομικευμένα αποτελέσματα. Μια ιδέα που διακρίθηκε το 2016, με ελληνικό όνομα και υπογραφή «κυανό», έρχεται στα κινητά μας για να αλλάξει τον τρόπο που επισκεπτόμαστε τους θαλλάσιους προορισμούς.

Είναι μια εφαρμογή για iOS και Android κινητά που αυτή την στιγμή απαριθμεί γύρω στις 5.000 παραλίες στην βάση της, χαρακτηρισμένες με 46 διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ο χρήστης δημιουργεί στην εφαρμογή το δικό του προφίλ σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις που έχει και απολαμβάνει τις καταλληλότερες για αυτόν παραλίες στην περιοχή που βρίσκεται ή θέλει να επισκεφτεί. Ο χρήστης καλείται να κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό του και να βάλει μια ή περισσότερες φωτογραφίες από παραλίες που βρίσκεται ή έχει επισκεφτεί στο παρελθόν στην Ελλάδα, κερδίζοντας πόντους αλλά και καλοκαιρινά δώρα.

Σε ποιους απευθύνεται το keeano;

Το keeano απευθύνεται τόσο σε ταξιδιώτες που αγαπούν την θάλασσα όσο και σε επιχειρήσεις που ζούν από αυτήν. Η εφαρμογή απευθύνεται ενδεικτικά σε κατηγορίες ταξιδιωτών όπως οικογένειες, ζευγάρια, ιδιοκτήτες κατοικιδίων, ηλικιωμένοι, γυμνιστές, ιδιοκτήτες σκαφών, ΑμεΑ, surfers, LGBT+, εξερευνητές, millennials αλλά και σε επιχειρήσεις όπως beach bars, εστιατόρια, watersport centers, παρόχους θαλάσσιων δραστηριοτήτων, εταιρίες μετακίνησης και πολλούς ακόμη που σχετίζονται με την θάλασσα.

Με ποιο τρόπο αφορά τις επιχειρήσεις και με ποιο τους ταξιδιώτες;

Οι επιχειρήσεις αυτό το καλοκαίρι, θα μπορούν εύκολα και δωρεάν να καταχωρήσουν την εταιρία τους σαν κοντινό σημείο ενδιαφέροντος σε μια παραλία. Ο ταξιδιώτης μέσα από μια γρήγορη φόρμα επιλογής προτιμήσεων, δημιουργεί ένα προφίλ και η εφαρμογή του προβάλλει μόνο τα καταλληλότερα αποτελέσματα σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το «keeano» λειτουργεί ως εφαρμογή που βασίζεται στην αφοσίωση του χρήστη και του δίνει το δικαίωμα να κάνει τις δικές του ενέργειες σε μια παραλία, όπως check in, ανέβασμα φωτογραφίας και πολλά ακόμη και να τον επιβραβεύσει με πόντους, τους οποίους μπορεί να τους αξιοποιήσει αργότερα σε προσφορές και διαγωνισμούς που θα τρέχουν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Μπορείτε να κατεβάσετε το keeano από τους παρακάτω συνδέσμους:
• Για iOS συσκευές κάντε [κλικ εδώ]
• Για Android συσκευές κάντε [κλικ εδώ]

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία των ομάδων Αγίου Πέτρου και Μαραντοχωρίου
Επόμενο άρθροΛιτάνευση Ιεράς Κάρας Αγίου Σπυρίδωνα στην Καρυά