Αρχική Top Stories Λευκάδα Santa Run: Τρέξιμο για καλό σκοπό

Λευκάδα Santa Run: Τρέξιμο για καλό σκοπό

0

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, γέμισαν την κεντρική πλατεία, σήμερα στις πέντε το απόγευμα στα πλαίσια του Santa Run που πραγματοποιήθηκε από τον Γυμναστικό σύλλογο Λευκάδας.

Σκοπός του αγώνα ήταν η προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και της άσκησης που είναι ζητούμενο στις μέρες μας, μέσα σε γιορτινό, χριστουγεννιάτικο κλίμα, προωθώντας ταυτόχρονα την αξία της φιλανθρωπίας, αφού τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια 12χρονου κοριτσιού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο του νέου έτους.

Η εκδήλωση είχε τόσο την στήριξη των τοπικών ομάδων, όσο και του δήμου Λευκάδας και γέμισε με χαρά περισσότερο τους μικρούς φίλους που ήρθαν ακόμα πιο κοντά στο εορταστικό κλίμα.

Οι μικροί Αγιοβασίληδες έτρεξαν από την κεντρική πλατεία μέχρι τον Άγιο Μηνά και επέστρεψαν σε λιγότερο από πέντε λεπτά, ενώ  οι μεγάλοι ξεκίνησαν από την κεντρική πλατεία, πέρασαν την ξύλινη γέφυρα, τον Άγιο Μηνά, την Οδό Γολέμη και όλη την διαδρομή μέχρι την πλατεία.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουνιάκης.

Μελομακάρονα καθώς και σαγκριά προσέφεραν τα ζαχαροπλαστεία Σταύρακας.

Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια του Γυμναστικού συλλόγου, ωστόσο θα ήθελε περισσότερο αγκάλιασμα από τους θεσμικούς, καθώς το santa run κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μέρος ενός συνολικού προγράμματος εορτών.

Πηγή:Lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθροΣτις 26/12 η κοινή δράση Σκοπευτικού Ομίλου και Κυνηγετικού Συλλόγου Λευκάδας
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο Κώστας Βλάχος από Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας