Αρχική Top Stories Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Γυμνασίου -Λυκείου Νυδριού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Γυμνασίου -Λυκείου Νυδριού

0

Χτες, 23-3-2019 , πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο IONIAN BLUE από το Γυμνάσιο & το Γενικό Λύκειο Νυδριού υπό την αιγίδα της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδας, εκδήλωση με θέμα << Τα σύμβολα στο χρόνο >> μέσα στα πλαίσια της εορτής της 25ης Μαρτίου,

αλλά και υπέρ της αναστήλωσης της Κόκκινης Εκκλησίας . Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Μαριγώ Φίλιππα – Αποστόλου με θέμα ομιλίας την Κόκκινη Εκκλησιά.
Η εκδήλωση έγινε με την στήριξη και συμμετοχή των: Δημοτικού Σχολείου Νυδριού, , Πολιτιστικού Συλλόγου Νυδριού & Περιχώρων ” ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ” ,  , Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατυστόμων ” Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ “, Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας ” ΑΓΕΡΜΟΣ ” και Συλλόγου για τον Πολιτισμό & το Περιβάλλον Νυδριού ” ΒΙΛΧΕΛΜ ΝΤΑΙΡΠΦΕΛΝΤ ” .
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Διευθυντής του Γ.Ε.Λ Νυδριού κ. Αντρέας Πολίτης και ο Ηγούμενος της Ι.Μονής Φανερωμένης Λευκάδος, Αρχιμ. Νικηφόρος Ασπρογέρακας.
Μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου Νυδριού απήγγειλαν ποιήματα.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νυδριού & Περιχώρων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” παρουσίασε χορούς από την Ήπειρο και την Λευκάδα. Το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας “ΑΓΕΡΜΟΣ” συμμετείχε με την χορωδία. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Λάζαρη Κωνσταντίνα, Διευθύντρια του Γυμνασίου Νυδριού.

φωτογραφίες Μάριος Γαζής

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Προηγούμενο άρθροΈξυπνες επιλογές για να προστατέψετε το σπίτι και την επιχείρησή σας
Επόμενο άρθροΘερμή υποστήριξη του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο της υποψήφιας Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα- Τσαγκαροπούλου