Αρχική Top Stories Ο Δρ Ξενοφών Βεργίνης  , ομιλητής,  σε ημερίδα της  Ιεράς  Αρχιεπισκοπής  Αθηνών...

Ο Δρ Ξενοφών Βεργίνης  , ομιλητής,  σε ημερίδα της  Ιεράς  Αρχιεπισκοπής  Αθηνών και του Υπουργείου  Υγείας, στο Δήλεσι  Αττικής , παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερώνυμου.

0

 

Με  μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  η ημερίδα  για την Ανακουφιστική Φροντίδα,  που συνδιοργανώθηκε  από την  Ιερά  Αρχιεπισκοπή  Αθηνών και το Υπουργείο  Υγείας  στο Κέντρο Γεροντολογίας και Προνοϊακής Υποστηρίξεως «ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ» της Ι. Α. Α. στο Δήλεσι Αττικής, την  Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερωνύμου και της  Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας  κας Μίνας Γκάγκα , του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Αμυρά.

Την ημερίδα παρουσίασε ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης, Διευθυντής του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Αρχιεπισκοπής.

Ο  Μακαριώτατος  κ.κ. Ιερωνύμος , η κα  Γκάγκα και ο κ. Αμυράς  απηύθυναν χαιρετισμό  .

Ομιλητές της εκδήλωσης  ήταν  ο υποψήφιος  Δήμαρχος Λευκάδας- πρώην  Διοικητής  ΟΓΑ & Βουλευτής Λευκάδας   Δρ. Ξενοφών Βεργίνης  , που είχε θέμα  «Διατροφή και βιοηθική» και  η κ. Μαρία Αυγουστίδη, ιατρός ανακουφιστικής φροντίδας.

 

 

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ & ΓΥΡΩ ΔΗΜΩΝ «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»
Επόμενο άρθροΔιακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για εκτέλεση τεχνικών εργασιών στη περιοχή της Ανατολικής Παραλίας από « Μαργαρίτα» έως « ΡΙΣΤΡΕΤΟ ΚΑΦΕ»