Αρχική Top Stories Η υπέροχη παιδική χορευτική παράσταση του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ»

Η υπέροχη παιδική χορευτική παράσταση του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ»

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Πέμπτης  (11/7)  η ετήσια παιδική –εφηβική χορευτική παράσταση του  Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ» στο

Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός» . Η πολύ όμορφη για ακόμη  μια χρονιά  παράσταση  είχε τίτλο «ΧΟΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»   και ήταν μια περιήγηση του ελληνικού χώρου μέσα από τοπικούς χορούς, τραγούδια και δρώμενα (από τη γέννηση μέχρι το θάνατο) και όλα αυτά με   την  επιμέλεια  και διδασκαλία της  πολυτάλαντης  δασκάλας τους  κας Δήμητρας Χατζηπαππά, με τη συνοδεία της ορχήστρας «ΜΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ».

Μπράβο  παιδιά , Μπράβο  Δήμητρα  , Μπράβο Ορφέα  πάλι πρωτοτυπήσατε

  • Η παράσταση κανονικά θα πραγματοποιούνταν το  βράδυ της Τετάρτης (10/7) στο Ανοιχτό  Θέατρο Λευκάδας  αναβλήθηκε λόγω του καιρού, φέρνοντας αναστάτωση στους  συντελεστές και τα παιδιά  και   πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της  επόμενης μέρας  (Πέμπτη  11/7)  στο Κηποθέατρο «Άγγελος Σικελιανός» . Βέβαια  όλα αυτά  συνέβησαν  αφού η Λευκάδα  είναι από τους λίγους  ή ο  μοναδικός νομός  που δεν έχει το «προνόμιο» να έχει δικό της  Θέατρο .

Δείτε  εδώ φωτογραφίες της Μαρίας

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Λογοθέτη:

 

Προηγούμενο άρθροΧρυσό μετάλλιο για τον Μίλτο Τεντόγλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων
Επόμενο άρθροΥπεγράφη η σύμβαση για την αστική ανάπλαση περιοχής Αγ. Μηνά