Αρχική Άλλες ειδήσεις Διαφορα Παρουσίαση Ποιητικής Συλλογής “Παυσώδυνο Δάκρυ” του Μιχαήλ Παπαδάκη

Παρουσίαση Ποιητικής Συλλογής “Παυσώδυνο Δάκρυ” του Μιχαήλ Παπαδάκη

0

Ολοκληρώθηκε στις 8 Αυγούστου, με μεγάλη επιτυχία στο κηποθέατρο Άγγελος Συκελιανός, η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του κ.Μιχαήλ Παπαδάκη με τίτλο “Παυσώδυνο Δάκρυ”.

Για το βιβλίο μίλησαν, η κ.Βιβή Κοψιδά-Βρεττού, Διδάκτωρ Φιλολογίας-Ποιήτρια και ο κ.Θοδωρής Γεωργάκης Συγγραφέας, Ποιητής και Λαογράφος, ενώ από την συλλογή διάβασαν, ο κ.Δημήτρης Βερύκιος, Ηθοποιός, η κ.Κωνσταντίνα Κούρτη, Εκπαιδευτικός και την ανάγνωση ποιημάτων στα γαλλικά έκανε η κ.Νανά Αναγνώστου, Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας.

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης, η κ.Κωνσταντίνα Κούρτη και ο κ.Γιώργος Καρανάσος έδωσαν έναρξη στην εκδήλωση με τις ερμηνείες τους και με τους, Τάσο Τζοβάρα στο βιολί και τον Λάμπρο Τζόκα στην κιθάρα να προσφέρουν το μουσικό χαλί για την ανάγνωση τον ποιημάτων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρώην Βουλευτής Λευκάδας και Διοικητής ΟΓΑ Δρ.Ξενοφών Βεργίνης, ο Βουλευτής Λευκάδας κ.Αθανάσιος Καββαδάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ.Χαράλαμπος Καλός και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος  & μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας κ.Νίκη Κατωπόδη.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Κάτσενος.

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτή Επιστολή από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιδιωτικών ΚΔΑΠ
Επόμενο άρθροΤο παρελθόν μας οδηγεί, το παρόν μας δοκιμάζει και το μέλλον μας κινητοποιεί!