Αρχική Άλλες ειδήσεις Παιδεία Υποτροφία για μεταπτυχιακό σε έναν Επτανήσιο

Υποτροφία για μεταπτυχιακό σε έναν Επτανήσιο

0
0237

0237

Γράφει η Βούλα Σούφη.

Δυνατότητα για μια 12μηνη μεταπτυχιακή υποτροφία στην Γαλλία, στον Τομέα της Τέχνης: γλυπτική ή ζωγραφική ή χαρακτική ή θεωρία της τέχνης, για το ακαδημαϊκό έτος που μόλις ξεκινά, δίνεται σε έναν νέο / νέα Ζακυνθινής ή γενικότερα Επτανησιακής καταγωγής.
Η Εστία Νέας Σμύρνης είναι πίσω από την ενέργεια αυτή, σύμφωνα με τη διάταξη του κληροδοτήματος «Ιωάννας Σπητιέρη ή Σπητέρη»,
εις μνήμη Αντωνίου και Ιωάννας Σπητιέρη, και θα περιμένει σχετική αίτηση από τους ενδιαφερόμενους ως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, και παράλληλα λατρεύετε την ιδέα να περάσετε τον επόμενο χρόνο σας στη Γαλλία, γεμίζοντας εμπειρίες και γνώσεις πολλές, αρπάξτε την ευκαιρία, και δεν έχω παρά να σας ευχηθώ καλή τύχη! Αν όχι εσείς, ίσως κάποιος γνωστός ή φίλος – φτάστε την πληροφορία αυτή εκεί που πιστεύετε ότι πρέπει να φτάσει.

Η υποτροφία για το μεταπτυχιακό θα χορηγηθεί σε επιστήμονα, ο οποίος, σύμφωνα με τους όρους του κληροδοτήματος, πρέπει:

1. Να είναι Έλληνας – ίδα.

2. Nα κατάγεται από την Κέρκυρα ή γενικά από τα Επτάνησα ή να έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία.

Το χορηγούμενο ποσόν είναι 12.000 € (1.000€ x 12 μήνες).

Οι σχετικές αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως 30/9/2012 όπως ανέφερα, στην Εστία Νέας Σμύρνης, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, 17121 Ν. Σμύρνη, αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή, και τα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύονται είναι τα εξής:

1. Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του υποψηφίου, των γονέων ή των παππούδων του, όπου αυτό απαιτείται και τούτων μη υπαρχόντων, άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο, από τα οποία θα προκύπτει:

α) Η Ελληνική υπηκοότητα του.

β) Ο τόπος καταγωγής του.

γ) Η ηλικία του, η οποία δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 36 ετών.

2. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου Ανωτάτης Εκπαίδευσης του Πανεπιστημιακού Τομέα, με βαθμολογία τουλάχιστον «λίαν καλώς», στο οποίο να αναγράφεται και ο βαθμός.

3. Πιστοποιητικό εγγραφής για μεταπτυχιακές σπουδές στην Γαλλία, στον Τομέα της Τέχνης: γλυπτική ή ζωγραφική ή χαρακτική ή θεωρία της τέχνης, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

4. Υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 του υποψηφίου ότι δεν έλαβε, ούτε λαμβάνει υποτροφία για τις ίδιες σπουδές από άλλο ίδρυμα ή κληροδότημα του Α.Ν. 2039/39 και ότι δεν έχει εκπέσει λόγω υπαιτιότητας του από υποτροφία, η οποία του είχε απονεμηθεί προηγουμένως.

5. Πρόσφατο απόσπασμα ποινικού μητρώου.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο της Εστίας Νέας Σμύρνης, 210 9333702.

Via http://zanteevents.com

Προηγούμενο άρθροMisterDeal.gr
Επόμενο άρθροΟρφέας Λευκάδας : Έναρξη χορωδίας και χορευτικού