Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Ανώτατοι παράγοντες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κρίκετ στην ΠΙΝ

Ανώτατοι παράγοντες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κρίκετ στην ΠΙΝ

0

ΚΡΙΚΕΤ 3

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                    Κέρκυρα, 29 Απριλίου 2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Σαμάρα 13
Τ.Κ.: 49100 Κέρκυρα
Τηλέφωνο: 26613 – 62300/301
Fax: 26610 – 32525
E- mail: antipin.ker@pin.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με ανώτατους παράγοντες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κρίκετ».

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας Χρήστο- Ηρακλή Σκούρτη επισκέφτηκαν ανώτατοι παράγοντες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κρίκετ μεταξύ των οποίων, ο Γενικός Γραμματέας Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Κρίκετ και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ. Στην συνάντηση αυτή παρευρίσκονταν επίσης ο Πρεσβευτής Ν. Αφρικής, ο επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας του I.C.C και οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων σχολείων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της μεγάλης διοργάνωσης του προγράμματος του «3ου Διεθνούς Τουρνουά Κρίκετ», που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και η οποία συμπεριλήφθηκε στην «Εβδομάδα Πολιτισμού και Εθελοντισμού». Οι αγώνες, που τείνουν να αποτελέσουν μια κορυφαία εκδήλωση για το νησί μας, εντάσοονται στα πλαίσια της μακράς παράδοσης της Κέρκυρας στο άθλημα του Κρίκετ. Στην Κέρκυρα φιλοξενούνται και φέτος μαθητές, προπονητές και εκπαιδευτικοί από την Μ. Βρετανία, την Βουλγαρία, την Νότιο Αφρική, την Ινδία και την Ελλάδα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε την χαρά του για την διοργάνωση και του φετινού Σχολικού Τουρνουά Κρίκετ στην Κέρκυρα. Μεταξύ άλλων ο κος Σκούρτης δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι οι αγώνες προάγουν το Κρίκετ και το αθλητικό πνεύμα, φέρνουν πιο κοντά τους λαούς, κάνουν γνωστούς τους πολιτισμούς μακρινών κρατών και κυρίως, δημιουργούν δεσμούς φιλίας μεταξύ των μαθητών- αθλητών. Τόσο ο Περιφερειάρχης της Π.Ι.Ν. κος Σπυρίδωνας Σπύρου, όσο και εγώ προσωπικά, με μεγάλη χαρά στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν πολλαπλώς στον τόπο μας και εκφράζουμε την πεποίθηση ότι το Πρωτάθλημα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».

Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια από την Ζαΐρα
Επόμενο άρθροΕυχαριστίες του Κέντρου Πρόληψης για την παρουσίαση της έρευνας ESPAD