Αρχική Άλλες ειδήσεις Τεχνολογία Είναι ζωντανός και ζει στη Βραζιλία ο Στιβ Τζομπς;

Είναι ζωντανός και ζει στη Βραζιλία ο Στιβ Τζομπς;

0
tzos

tzos

Μια selfie στο Ρίο Ντε Τζανέιρο με ομοιότητα τρομακτική!

Μια selfie τραβηγμένη στο Ρίο Ντε Τζανέιρο απεικονίζει έναν άνθρωπο που η ομοιότητα με τον πρώην μεγιστάνα είναι τρομακτική

«Φωτιά» έχουν πάρει τα social media, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας του δείχνει έναν άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο, ο οποίος μοιάζει απίστευτα με τον ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο από έναν χρήστη του Reddit με ψευδώνυμο «TheHorseSizedDuck», ο οποίος ήθελε να βγάλει μια selfie και κατά λάθος έβγαλε και τον… σωσία του Τζομπς. Η φωτογραφία συνοδευόταν από το σχόλιο του χρήστη: «Ο Στιβ Τζομπς είναι ζωντανός;» και πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη απόδειξη μου αρκεί για να το πιστέψω, αλλά ίσως να χρειάζεται ένας επιπλέον έλεγχος».

Σημειώνεται ότι για πολλούς μεγάλους αστέρες, ηθοποιούς, τραγουδιστές και άλλες προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους, υπάρχει ένας μύθος ότι κάπου βρίσκονται και ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας ουσιαστικά «σκηνοθετήσει» το θάνατο τους. Στη λίστα αυτή μπαίνει και ο ιδρυτής της Apple Στιβ Τζόμπς.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΕυτυχία Δεληγιάννη: Η Λευκάδα για μένα ήταν το πιο αξιόπιστο σωματείο που έχω περάσει
Επόμενο άρθροΚατεπείγουσα (πολεοδομική και χωροταξική) …μεταρρύθμιση