Αρχική Ειδήσεις Πρόσκληση του Επιμελητηρίου για συμμετοχή στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου για συμμετοχή στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016

0

expotr

Πρόσκληση Παραγωγών Τοπικών Παραδοσιακών Προϊόντων για συμμετοχή στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι το διάστημα από 29 Ιανουαρίου  έως 1 Φεβρουαρίου 2016 θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό η έκθεση τροφίμων και ποτών EXPOTROF 2016, στην οποία σε ξεχωριστό περίπτερο θα φιλοξενηθούν οι παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων της Λευκάδας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν και να δειγματίσουν τα προϊόντα τους, αλλά και να έρθουν σε επαφή με παραγωγούς του ελληνικού και διεθνούς εμπορίου.

Η συμμετοχή των τοπικών παραγωγών στο περίπτερο της Λευκάδας θα είναι δωρεάν, αλλά σε περίπτωση που επιθυμούν να έχουν δικό τους περίπτερο υπάρχει η δυνατότητα της ενοικίασης εξοπλισμού (ημικυκλικός πάγκος – σκαμπό – ράφια) με κόστος 100 € συν Φ.Π.Α.

Δεδομένου ότι η εν λόγω έκθεση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός και αποτελεί πόλο έλξης τόσο παραγωγών όσο και επισκεπτών, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε το ενδιαφέρον της συμμετοχής σας το αργότερο έως την Τετάρτη 20/1/2016.

Σας επισυνάπτουμε ενημερωτικό έντυπο της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου (2645022381, 2645022686, 2645022384) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δείτε το ενημερωτικό έντυπο της έκθεσης [εδώ]

Προηγούμενο άρθροΜεταβολικό σύνδρομο, η πανδημία του 21ου αιώνα
Επόμενο άρθροΕνημέρωση σχετικά με το χώρο του αρχαίου Θεάτρου στη θέση «Κούλμος» στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο