Αρχική Ειδήσεις Άλλος ένας σκουπιδότοπος στο νησί μας

Άλλος ένας σκουπιδότοπος στο νησί μας

0

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια γι’αυτό το σκουπιδότοπο που βρίσκεται στη περιοχή μεταξύ Βλυχού και Κατωχωρίου πάνω στο κεντρικό δρόμο, πρώτα στον αγαπητό μας δήμαρχο, στον αντιδήμαρχο του Νυδριού εξίσου, στον πάρεδρο του Κατωχωρίου και στην Ελληνική Αστυνομία. Όλοι αυτοί ενημερώθηκαν από εμένα κανείς μέχρι σήμερα επί 1 μήνα δεν ενδιαφέρθηκε να απομακρυνθεί αυτός ο σκουπιδότοπος. Εύχομαι ο βουλευτής που είναι και από το Κατωχώρι να ενδιαφερθεί να κάνει κάτι.

Σκλαβενίτης Δημήτριος


My Lefkada: Να σημειώσουμε κι εμείς με την σειρά μας ότι παρόμοιοι μικροί σκουπιδότοποι υπάρχουν και σε άλλα σημεία του νησιού. Διάφοροι ανεγκέφαλοι καθαρίζουν τα σπίτια τους και πετάνε μπάζα και σκουπίδια όπου τους βολεύει.

Όσον αφορά την περιοχή αποκρουστική εικόνα παρουσιάζει και ο Περιφερειακός του Νυδριού, που μετά την κοπή των χόρτων παραπλεύρως του δρόμου φάνηκαν αμέτρητα σκουπίδια.

Ο Δήμος έχει λοιπόν να διαχειριστεί έναν τεράστιο όγκο σκουπιδιών (που προφανώς και αυξάνεται και από την απουσία περιβαλλοντικής συνείδησης αρκετών πολιτών) ενώ Περιφέρεια και Δήμος όφειλαν ήδη να έχουν καθαρίσει το επαρχιακό δίκτυο του νησιού από τα χόρτα και τα κλαδιά που εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών και αυξάνουν την επικινδυνότητα.

Προηγούμενο άρθροΤο τοπικό συμβούλιο Τσουκαλάδων αποχαιρετά την Ειρήνη Σταματέλου
Επόμενο άρθροΜυοκάστορες στην περιοχή του Πασά στο Περιγιάλι