Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Σεμινάριο πολιτικής επιμόρφωσης

Σεμινάριο πολιτικής επιμόρφωσης

0

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στη Λευκάδα το 1ο από τα δυο Περιφερειακά σεμινάρια του Ινστιτούτου Πολιτικής Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνονταν σε στελέχη της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ιονίων Νήσων, καθώς και σε στελέχη των αντίστοιχων Νομαρχιακών Επιτροπών.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να προσφέρει στους συμμετέχοντες, γνώσεις και ικανότητες πρακτικής εφαρμογής, που θα τους επιτρέπουν να ασκούν τα καθήκοντα τους αποτελεσματικά και δημιουργικά προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η θεματολογία του σεμιναρίου αυτού, αφορούσε : α) την Μεθοδολογία Σχεδιασμού Πολιτικών Δράσεων, β) την Μεθοδολογία Λήψης Πολιτικών Αποφάσεων στο πλαίσιο των αρχών της Συμμετοχικής Δημοκρατίας , γ) την Μεθοδολογία Διαβουλεύσεων και δ) την Πολιτική Επικοινωνία. 

Υπεύθυνος οργάνωσης ήταν ο Περιφερειακός συντονιστής του Ινστιτούτου Πολιτικής Επιμόρφωσης Ιονίων Νήσων,  Παναγιώτης Μαυρωνάς – Εκπαιδευτικός.

Επιμορφώτρια του σεμιναρίου, ήταν η Περιφερειακή συντονίστρια του Ινστιτούτου Πολιτικής Επιμόρφωσης Ηπείρου, Παρασκευή Τσίλη – Δικηγόρος.

 

Για το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης

 

Καλός Χαράλαμπος

Συντονιστής Ινστιτούτου Ν. Λευκάδας 

 Χαριλάου Τρικούπη 50, Αθήνα τ.κ. 10680

email:epimorfosi@politicalforum.gr

Τηλ. Λευκάδας : 2645024210

 

Προηγούμενο άρθροΆρρωστοι…..Μεγανησιώτες.
Επόμενο άρθροΉρθε ο Στάθης…